Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudtátok megbocsátani a férjetek hűtlenségét?
11: Mert az úgy megy, hogy megismerkedtek, majd közli, hogy drágám, én majd néha félred.gok. :-))
Amúgy a statisztikák szerint a te párodra se tegyél nagy összegű fogadást, maximum ha aszexuális impotens..
ez mi má? az egyik válaszra reagálva. a csaj simán lefekszik a pasival majd elmondja a feleségének? vagyis vagy a kapcsolat elején tudta h nős vagy egyből lefeküdt a pasival.
egyik se vmi bíztató.
Nálunk 2,5 éve történt.
Nem váltunk el, bár először azt akartam,aztán gondolkodtam.23 évet nem lehet csak úgy kidobni.
Változtattunk, megbeszéltük.Jobb lett a házasságunk.Azt meg elviselte, ha néha felemlegettem, a fejéhez vágtam.Ma már szinte soha.
De azért a tüske mélyen bennem maradt.
Emlékszem a régebbi kérdésedre,amikor kiderült a megcsalás.
Szerintem ez nincs időhöz kötve inkább személyhez,ki így ki úgy.
Van aki gyorsan megbocsát mintha mi sem történt volna ennél az a baj,hogy később megint ugyanaz a probléma jön elő.A másik oldal ahol te is vagy,nem tud megbocsájtani akármennyi idő is telik el.Persze ez érthető a tüske mindig is ott marad és veszekedés lesz belőle.
Ha megszeretnéd menteni a házasságodat,egyáltalán ne hozd szóba.Tudom ez nehéz,mert te meg belülről őrlöd magad!!
De ha látod a férjed tesz is érte,hogy elfelejtsd akkor talán menthető ha te is úgy állsz hozzá.
én nem tudnám megbocsátani a megcsalást. régebben mikor olyannal jártam együtt aki a végén megcsalt (egy éjszakával) őt is rögtön ott hagytam. akkor 20 éves voltam.
ez nem változott azóta sem, nem tudnám megbocsátani, és ezt a férjem is tudja. bár nem régen vagyunk házasok. majdnem másfél éve. egyébként 3 évesek leszünk nyár elején. inkább maradnék egyedül hátralévő életemben, mint egy olyan látszatkapcsolatban, ahol az egyik fél megalázza a másikat, és a bizalom is odaveszne. mert ez már nem lenne kapcsolat számomra. onnantól kezdve, hogy tudom más nővel volt, hozzá se tudnék érni, nemhogy lefeküdjek vele. úgy meg nincs értelme. valamint ismerem magam, és úgyis az lenne hogy rövid időn belül gyűlölet alakulna ki bennem. inkább válnék.
számomra egyszerűen a kapcsolatunk is és a házasságunk is szent, és ha ezt megtörné a férjem, onnantól kezdve, nekem nem kell bűntudatot éreznem, amiért válni akarnék.
27/N
01:54 Ez egy céges "csapatépítő" tréningen történt, elmentek egy hétvégére a kollégák. Itt történt meg a dolog. A csaj utána még akart volna kapcsolatot, a vőlegényem már nem, ezért a csaj bosszúból, és mert azt remélte, hogy majd így összeveszünk, ezért jött el hozzánk, és a képembe vágta a történteket.
Évek múlva a következő csajjal meg már hónapok óta tartott a viszony, a csaj azért jött oda hozzám cirkuszolni, ott ordítozott, meg Nekem jött, mert hogy miattam nem hagy el a vőlegényem, mert hogy Én zsarolom, ezt mondta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!