Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnád megbocsátani a párod hűtlenségét?
Részben én is hibás vagyok. Volt egy munkahelyem, sokat idegeskedtem miatta. Hazahoztam a munkahelyi stresszt, a páromon töltöttem ki.
Mikor ráeszméltem, hogy ez így nem jó, és felmondtam, már késő volt. :(
kezdjétek azzal, hogy beszélj vele mi vitte rá. Ha probléma van a kapcsolatotokkal akkor próbáld meg rendezni ezt, kössetek kompromisszumokat stb. A megcsalás sokszor múlik a megcsalt felen is. Ha pusztán szexuális alapú volt a megcsalás akkor menthető a dolog, (kivéve ha nagyon eltérő az igényetek, akkor érdemesebb inkább olyan párt keresni aki hozzád így passzol)
Egy dolgot fogadjatok el tényként, az ember nem monogámnak született... de ezt lehet kezelni egy jó érzelmi alapokra épített párkapcsolatban azzal, hogy mindent szabad de csak együtt. Nálunk működik ez tökéletesen 1,5 évtizede.
4/5. Nincs igazad. Ebben az esetben különösen nem. Bizony te vagy a legnagyobb hibás.
Beszéljétek meg a dolgaitokat,és azután döntsetek.
Sehogy.
Megcsalt többször is, amikor kiderült én próbáltam a közös gyerekünk miatt nyelni és továbblépni. Egy ideig persze tűrtem-tűrtem, de annál nagyobbat robbantam. Elvesztette a bizalmam egy életre.
Válás lett a vége és nem bánom hogy megszabadultam tőle.
Szóval jobban járnék, ha elválnék?
Egyszeri alkalom volt, másnap bevallotta, mert lelkifurdalása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!