Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kell már 20-adsz...

Tényleg nekem kell már 20-adszor is megbocsátani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne ti mit gondoltok, mert én már teljesen ki vagyok... A férjemmel megromlott a kapcsolatunk, nagyrészt az ő hibájából (lelki terror, igaz nem a legrosszabb fajta), és most elegem van. Egy apróbb hülyeségen dőlt ki nálam a liszt, és megmondtam neki, hogy már a sok veszekedés miatt elmúlt a szerelem is, már csak mint barátot tudom szeretni, amibe nem fér bele pl sex. Persze könyörgött, fenyegetőzött, hogy egyedül marad, magára gyújtja a házat, nem bír nélkülünk élni, megváltozik.... Már tavaly is volt egy pont mikor költözni akartam, de akkor mégis megadtam neki az esélyt.... De nem lett jobb. Az dühít fel, hogy tudta mi a baj, amíg volt rá lehetősége nem tett semmit. Miért csak most, mikor döntöttem??

Ráadásul anyám is azt mondja, lehet túl szigorú vagyok, adjak neki még egy esélyt, hisz ott van mindenünk és a gyerek is.... Mert most ő is jobban áll a dolgokhoz...

Tényleg ezt várja mindenki? Maradjak vele, mikor tudom hogy már nem tudok vele elvárt házaséletet élni? Nem akarom, hogy egyáltalán hozzám érjen!

Mondtam neki, hogy időre van szükségem, de úgy érzem megfulladok tőle, mindenhova jön velem, fél méterre nem megy messzebb, ráadásul még a melóhelyemre is bejön. Eddig sose járt ide, mindenki csak néz, hogy most mi van...

Nagyon érdekelnek a vélemények.... előre is köszönöm.

2012. márc. 13. 14:19
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
A fenyegetéseknek ne dőlj be. Ne legyél se palimadás se balek!
2012. márc. 13. 14:24
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
Ennek az állapotnak semmi köze a szerelemhez, A szeretethez sem. Birtokol. Az életedet, az idődet használja. Ha tényleg szeretne, elengedne, hogy élhesd a saját életedet.
2012. márc. 13. 14:37
 3/49 anonim válasza:
23%

szerintem tenyleg agyj egy eselyt neki meg.egy idöutan hamar ellaposodhat egy kapcsolat,es itt mindig kettön all a vasar.a gyerekek miatt probald meg szerintem.probajj meg szerelmet ebreszteni benne is kicsit tavolodj el töle.

ne furcsald hogy a munkahelyedre is bemegy,ez annak a jele,hogy felfogja baj van a hazassagotokkal,de nem tudja mi a baj.szerintem nem ert meg es elkeseredeseben csak arra tud gondolni,hogy esetleg neked van egy masik kapcsolatod,de probajj meg kedves lenni,ha bemegy a munkahelyedre mondd hogy hianyzott es örulsz hogy ott van(ettöl megnyugszik)es talan leall ezekkel.nagyon beijedt,hogy elhagyod es az ember ijenkor feszult...nem tud helyesen cselekedni.probald meg öt megerteni szerintem.es ha ezek utan sem megy a dolog akkor nincs mas hatra mint elöre...egyedül..a gyerekekkel.szerintem probald meg mert nem szabad elfelejteni mit fogadtal az istennek együtt örökke ...joban-rosszban talan neki most sok a gondja es egy felesegnek az a dolga,hogy kitartson.fenyegetni viszont ne hagyd magad!!!es mikor tiszta lelkiismerettel,ugy hogy tudod te mindent megprobaltal de hiaba,akkor hagyd el.nem szeretnek okoskodonak tunni,de nekem is voltak ijen problemaim es ez segitett.remelem,hogy megtudod menteni a hazassagod.sok szerencset kivanok neked!

2012. márc. 13. 14:37
 4/49 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont ez az, ami nem megy, nem engedi, hogy egy kicsit eltávolodjak tőle. Nem költöztem, de időt kértem, erre ő mindig próbálkozik, ölelgetni, puszilgatni... Pedig mondtam, hogy nem esik jól, ne erőszakoskodjon, de a válasz az hogy szeret...
2012. márc. 13. 14:50
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

Húú mintha a régi saját magam történetét olvasnám... ijesztő.

Az én exférjem dettó ugyanez volt mint a tiéd. A sok veszekedés miatt teljesen elhidegültem tőle, már attól rosszul voltam ha csak egy ujjal hozzám akart érni. És hányszor-de hányszor kértem hogy változtasson mert kikészít engem, nem fogom tovább bírni.

Egy ilyen alkalommal közölte velem hogy nyitva az ajtó, el lehet menni, mit gondolok én kinek fogok hiányozni.

Hát... már nagyon sok volt a számláján (nem részletezem) elgondolkodtam hogy medig bírom én ezt csinálni, meddig tűrjek, vajon így kellene leélnem az egész életem? ilyen boldogtalanul, pedig még fiatal vagyok és élhetnék boldogan is?, besokalltam, fogtam a gyereket és elköltöztünk.

Nna 3 hónap (!!!) múlva kezdett el egyáltalán érdeklődni hogy merre vagyunk. Akkor már túl sok volt bennem a keserűség és a harag, beadtam a válópert. Ekkor 180 fokos fordulatot vett, folyton hívogatott csak hogy a hangomat hallja, követett mindenhová, üldözött a szerelmével, sírt, könyörgött hogy adjak még egy esélyt stb. stb.

Csakhogy mi akkor már isten tudja hány és hány újabb 1 esélyen voltunk már túl... és belefáradtam, elég volt.

Akármennyire is könyörgött és hajthatatlan maradtam.

És nagyon jól tettem! Válásunk után tudatosult benne hogy végérvényesen vége ennek a történetnek. Kár próbálkoznia.

Ezután egy olyan világ tárult ki előttem, amiről magam sem hittem hogy megadatik még nekem.

Boldogság, boldogság hátán. Kivirultam, látszott rajtam kívül-belül hogy boldog vagyok igazán. A férfiak olvadoztak értem, egyik jobban udvarolt mint a másik.

Persze nem adtam egykönnyen magam. És... rámtalált az IGAZI. 8 éve vagyunk együtt nagyon nagy boldogságban. 1 percre sem bántam meg hogy elváltam.

Ne hagyd magad zsarolni. Azt hiszi a férjed hogy egy kis lelkizéssel máris minden visszafordítható. Bábként játszik veled és az érzéseiddel. Ne hagyd. 1 életed van, és ezt éld boldogan, úgy ahogy a legjobban telik tőled.

Ne hagyd hogy bárkitől is függjél érzelmileg.

Ha mindig újra és újra megbocsátasz neki, akkor ő ugyanúgy megteszi veled ezt máskor is, hisz tisztában van vele hogy egy kis pitizés és minden a régi.

Ne 50-60 évesen döbbenj rá és keseregj az elcseszett életeden hogy élhetted volna nagy boldogságban is, de neked csak ez a sz.r jutott.

Légy erős és határozott!

2012. márc. 13. 14:54
 6/49 anonim válasza:

Szia! Igaz,én valamivel fiatalabb vagyok nálad,de a volt barátommal is ez volt. Megfulladtam tőle,sokszor szakítottunk is,de mindig visszakönyörögte magát.Most,a végén már nem éreztem azt a nagy lángot,mint régen.Nem jártunk sehova..szóval érted,kb mint nálatok.

Nem akarlak bujtogatni,de nem sok értelme van így,legfőképp mert ahogy te is mondtad,nem szereted már.Szenvedni mellette meg értelmetlen.

Ha szeretnél beszélgetni,írj nyugodtan.

Remélem valamit tudtam segíteni.

Üdv

2012. márc. 13. 14:55
 7/49 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm a biztatást! Őszintén, anyámon lepődtem meg a legjobban, hiszen ha meséltem neki, mik zajlanak itthon, azon volt meglepődve, mit keresek még ott, most meg... De talán csak nem akarja, hogy mindenemet veszni hagyjam, hiszen a házért sokat küzdöttünk...
2012. márc. 13. 15:00
 8/49 anonim válasza:

Ja,és az kimaradt,hogy amíg nem szakítottam vele addig nem vett komolyan.

előző voltam

2012. márc. 13. 15:04
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a ferjed tartosan megvaltozik. Nekem is egy lelkiterrorista volt baratom, nem tudtam egy idö utan tisztelni. Lefeküdni vele meg plane nem. A vegen mar meggyülöltem. Egy ideig kinlodtunk, aztan leleptem. Jobb ez igy mindkettönknek most, talan ö is megtalalja a foltjat, nem en voltam az.

Nalatok gyerek is van, az egy nagy összetarto erö, de gondold vegig, biztos jo-e, ha a gyerek abban a csaladmintaban nö fel, amiben eltek? (Szerintem nem tesz jot neki sem)

A helyedben jo alaposan vegiggondolnam, hogyan tovabb. Akar szünetet is kerhetsz töle, de az szerintem csak erösiteni fogja a jelenlegi meggyözödesedet.

Minden jot es bölcs döntest kivanok neked

2012. márc. 13. 15:30
 10/49 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem, ezért is kértem a szünetet, nem fenyegetőztem válással..., De nem akarja, nem engedi....
2012. márc. 13. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!