Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kell már 20-adsz...

Tényleg nekem kell már 20-adszor is megbocsátani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne ti mit gondoltok, mert én már teljesen ki vagyok... A férjemmel megromlott a kapcsolatunk, nagyrészt az ő hibájából (lelki terror, igaz nem a legrosszabb fajta), és most elegem van. Egy apróbb hülyeségen dőlt ki nálam a liszt, és megmondtam neki, hogy már a sok veszekedés miatt elmúlt a szerelem is, már csak mint barátot tudom szeretni, amibe nem fér bele pl sex. Persze könyörgött, fenyegetőzött, hogy egyedül marad, magára gyújtja a házat, nem bír nélkülünk élni, megváltozik.... Már tavaly is volt egy pont mikor költözni akartam, de akkor mégis megadtam neki az esélyt.... De nem lett jobb. Az dühít fel, hogy tudta mi a baj, amíg volt rá lehetősége nem tett semmit. Miért csak most, mikor döntöttem??

Ráadásul anyám is azt mondja, lehet túl szigorú vagyok, adjak neki még egy esélyt, hisz ott van mindenünk és a gyerek is.... Mert most ő is jobban áll a dolgokhoz...

Tényleg ezt várja mindenki? Maradjak vele, mikor tudom hogy már nem tudok vele elvárt házaséletet élni? Nem akarom, hogy egyáltalán hozzám érjen!

Mondtam neki, hogy időre van szükségem, de úgy érzem megfulladok tőle, mindenhova jön velem, fél méterre nem megy messzebb, ráadásul még a melóhelyemre is bejön. Eddig sose járt ide, mindenki csak néz, hogy most mi van...

Nagyon érdekelnek a vélemények.... előre is köszönöm.

2012. márc. 13. 14:19
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, tényleg félreértettem. Így már világos, és tényleg nála is ez a terv. Csak megérti, tudom ő annak idején könnyebb helyzetben volt, nem volt hitel, és a lakás csak az ő nevén volt, nem voltak házasok. Így költözött, és eladta. Tudom hogy sokat vesztek, de ha belenyugszom, akkor meg lelkileg megyek tönkre... És még egyszer köszönöm!
2012. márc. 21. 10:38
 32/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

nem tudom érdekel-e még valakit, de talán leírom, hogy áll a helyzet:

Hát szépen lassan kezdett minden visszatérni, és múlt hét pénteken este ott voltak anyuék, és mivel ő akkor jött volna haza, telefonált, hogy addig nem jön, amíg ők ott vannak. Nem is értettem, mi van, erre anyu mondta, hogy pakoljak össze pár cuccot, és menjünk át. Megtettem. Persze jött utánam, és magyarázkodott mindenkinek, hogy nincs baja senkivel, csak szarul volt, stb, és nem akart így haza jönni. Persze nem hiszem el, ismerem már, meg mi az hogy nem jön haza? Akármilyen szarul vagyok, és nincs kedvem jópofizni, akkor is hazamegyek! Nem? De azóta sem mentem még vissza, mondtam, hogy most tényleg kell egy kis levegő, ne hívogasson, írjon, csak amit muszáj. A gyerek bármikor lehet nála, emiatt jó, hogy közel vagyunk. De most sem bírja abba hagyni. Legalább azt bevallotta, hogy nagyon féltékeny rám, és nagyon ragaszkodik hozzám. Mondtam neki gondolkodnom kell, és éreznem, hogy jobb-e külön, vagy sem. De így nem nagyon lehet, állandóan sajnáltatja magát stb...

Ha lesz még fejlemény, és érdekel, esetleg írok.

Addig is köszönöm a válaszaitokat!

2012. máj. 4. 13:15
 33/49 anonim ***** válasza:

huhh, jó sokáig húztátok a szünetig. :) Örülök, hogy megtetted, bár nem hiszem, hogy idővelasajnálaton kívül fogsz mást érezni iránta. Főleg, ogy még most sem bírja visszafogni magát. Arra viszont készülj fel, ha nem éri el a célját, lehet, hogy bedurvul. Ahogy leírtad őt, kóros önbizalomhiányban szenved és nem érdekli sokminden, csak az, hogy mgkapja, amit akar. Remélem, azért másképp alakul, még az sincs kizárva, hogy happy end lesz a vége.

Szerintem A-Z-ig helyesen cselekedtél. Legalábbis én ugyanígy tettem volna

2012. máj. 5. 09:14
 34/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást!

Igen, én is így látom, ez a helyes út. Tegnap megint beszéltünk, elmondtam neki, hogy úgy látom, jobb ha válunk. Már nem szeretem annyira sem, hogy bármi legyen köztünk. Érdekel hogy mi van vele, de ennyi. Mondtam neki, hogy szerintem ő csak ragaszkodik, nem szeret, mert akkor tényleg el tudna engedni, legalábbis fordított esetben én nem könyörögnék neki, ha időt kérne. Úgy gondolom, ha valaki szereti a másikat, úgyis visszajön. Na, ekkor döntött úgy hogy akkor még ezt a hetet várjuk ki, tényleg nem keres majd, nem cseszeget a nyavalygásával, hogy kiderüljön mit érzek. Kíváncsi leszek. Tegnap persze rosszul volt, lüktet az oldala, de mivel vele aludt a gyerek, éjfélig hívogattam, hogy van, azt akarta menjek át, nehogy baj legyen, nem akarja, hogy a gyerek olyat lásson amit nem kéne. De nem mentem, nem akarom hogy így szálljon rám, inkább csak érdeklődtem. Mondtam akkor hívjon fel, ha tényleg úgy érzi, baj van, és orvost kell hívni. Addig nem megyek. Remélem ettől nem leszek bunkó.

Majd írok még, még egyszer köszönöm a válaszod.

2012. máj. 7. 08:22
 35/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnapra eldöntöttem, válni akarok, megmondtam neki. Nagyon összetört, sírt és könyörgött. Mondtam neki, hogy már nem tudok vele együtt élni, nem szeretem, már nincs meg semmi, ami egy kapcsolathoz kell. CSak mint egy barát. Nagyon sajnálom, tényleg, de tudom hogy hosszú távon ez a jó megoldás. Átgondoltam százszor is, mi lenne ha mégis kapna még egy esélyt.... Pár hónapig, vagy amíg nincs teljesen nyeregben, biztos minden jó lenne, de ez hogy egyszer már elköltöztem, biztos ott lenne, mint szálka a szemében... Előbb-utóbb meg úgyis kijön belőle az igazi énje, és kezdődne minden előröl. Akkor meg kezdjem megint én is előröl? Megint költözés, megint a sok könyörgés, stb... Most legalább már egy részén túl vagyok. Talán idővel könnyebb lesz mindenkinek. Nincsenek barátai, és még a családdal sem tudja megbeszélni, emiatt tudom, hogy nehezebb neki. Állandóan hívogat, sajnáltatja magát, és kér hogy menjek vissza. Csak azért hogy ő ne szenvedjen? Akkor én fogok, hogy mondhatja, hogy szeret, ha így lenne, nem akarna olyasmire rávenni, amit én nem szeretnék. Mindent borúsan lát, semmit nem próbál jobbá tenni, csak hajtogatja, hogy elvettem tőle mindent... Mihez kezdjen...

Nem egyszerű, de szerencsére anyuék mellettem állnak, támogatnak, de nem szólnak bele semmibe, az én döntésem.

Remélem tényleg jó úton járok.

2012. máj. 13. 14:54
 36/49 A kérdező kommentje:

MA adtam fel postán a válóperes papírokat. Tudja hogy válni akarok, de nem tudja még, hogy már itt járok...

Előbb elhozok mindent, aztán megmondom. Nem tudom mit hoz ki belőle. Szerintem nem hiszi hogy képes vagyok megtenni.

Tegnap megint mondanom kellett, hogy nem változtatom meg a döntésem, mert még mindig teper. Erre fel kapta a vizet, hogy akkor ő miért próbálkozik? Honnan tudhatnám én azt? Mert nem képes felfogni, hogy mi van. Még mindig csak a maga akaratát hajtja, nem érdekli másoké.

Majd kiderül hogy reagál rá...

2012. máj. 31. 13:20
 37/49 anonim ***** válasza:
Teljesen mas hullamhosszon vagytok. Ez latszik a viselkedeseböl. Ha eddig nem bantad meg a különelest, akkor a valast sem fogod. Nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben menjen. Ha akarsz, irj meg, szerintem rajtam kivül meg masok is kivancsiak a fejlemenyekre. Minden jot!!!
2012. máj. 31. 13:32
 38/49 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, különböznek az elveink alapból, sajnos csak most jöttem rá én is. De elfogadtam, ezt mondtam is neki, de ő meg nem akarja. Hát ez van, bármi új történik, majd még írok!

És köszönöm a biztatást!

2012. máj. 31. 13:35
 39/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na, tegnap megkapta a papírt. Megéreztem, épp arra gondoltam, hogy meg kellene mondanom, még mielőtt a posta meghozza, hát már késő volt. Hívott, hogy be adtam-e.

Kicsit kiakadt, nem ordibált, kivételesen, de jött egy-két fenyegető mondat...

Aztán sírt, és könyörgött, hogy vonjam vissza. Mondom nem lehet, az első tárgyalás csak békítő, még nem fognak szétválasztani, majd kérni kell a folytatást. Hogy tudja, mi a menete.

Aztán estére lehiggadt, tényleg elég normálisan tudtunk beszélni, meg ma is, úgy néz ki, ő is tudja, hogy jobb a közös megegyezés. Nem akar pereskedni, vagy meghosszabbítani a dolgot. De azért továbbra is kér, hogy gondoljam át a szüneteltetést...

Valószínű, hogy pont beleesünk az ítélkezési szünetbe, szóval ott lesz az egész nyár, hogy a folytatást kérjem, és elrendezzünk tényleg mindent, anyagiakat, hogy teljesen külön tudjunk menni.

Szóval remélem nem lesz semmi gond.

Annyi, hogy

2012. jún. 8. 09:34
 40/49 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó, elküldte véletlenül.

Szóval annyi van még, hogy azt viszont egyfolytában a fejemhez vágja, hogy elvettem tőle a gyereket. Pedig bármikor láthatja, csak talán jobban kéne akarni, és összehozni a napokat. De ehhez egyedül megint kevés vagyok.

2012. jún. 8. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!