Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnád megbocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnád megbocsátani a párod hűtlenségét?

Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszát várom, akik már jártak ebben a cipőben!
2012. ápr. 11. 09:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem bocsátanék meg,dobnám a francba a pasit.
2012. ápr. 11. 14:59
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy. Azonnal elváltam. Nem voltak magas elvárásaim, néhány alapszabály volt csak, amiben azt hittem, mindketten egyet értünk. Tévedtem. Most már nagyok az elvárásaim, de van, aki ennek is megfelel. Légy gerinces és maradjon meg az önbecsülésed. Ha egy férfi tényleg szeret, meg tudja állni, hogy ne feküdjön le másokkal!
2012. ápr. 11. 15:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Én voltam olyan hülye, hogy évekig szemet hunytam a volt pasim kalandjai fölött. 5 évig jártunk, már a menyasszonya voltam, amikor a kapcsolatunk 2. évében kiderült, hogy a volt nőjét k*rogatja, később pedig más csajok is jöttek a képbe. 5 év után mondtam, hogy elég, és még ő volt felháborodva, hogy kitettem a szűrét. Hozzáteszem, akkor már 3. éve nem dolgozott, én tartottam el. A közös barátainknak pedig azt hazudta, hogy én csaltam meg...

A mostani Párom nagyon komoly férfi, hűséges és nagyon szeretjük egymást. Ha megcsalna, vérző szívvel ugyan, de szakítanék. Nincs az a pénz, amiért még egyszer ezt eltűrjem!

27/L

2012. ápr. 12. 08:17
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 12. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!