Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Tavaly volt az esküvőnk, jelenleg 26 hetes terhes vagyok. De nem ez a lényeg. Mostanában úgy érzem hogy a férjem megcsal... Tegnap azért veszekedett velem, mert megkérdeztem (szerinte kérdőre vontam) hogy hogy telt az egész napja, merre volt, mit csinált. Hozzáteszem, hogy üzletkötő a munkája, tehát elég sok emberre találkozgat. Most pl néhány órája hívtam, felvette a telefont, és csak annyit mondott hogy mindjárt visszahívlak. Na az a mindjárt az most volt. Azt mondta hogy kajált (egyedül) az egyik bevásárlóközpontban, + összefutott az egyik volt osztálytársával (nagyjából tudom melyik lányról van szó). Nem tudom hogy mit gondoljak, de nagyon kivagyok... Főleg hogy a baba is itt van a pocimban, és azt mondta hogy szerinte azért vagyok ennyire érzékeny. De őszintén, ne gyanakodjak???

A szex se a régi mióta terhes vagyok... de ez már mellékes.

2009. szept. 16. 18:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Mi volt?Meg tudtátok beszélni?Remélem:)

2009. szept. 17. 13:41
 22/27 A kérdező kommentje:

Hát tegnap érdekes zárója volt a napnak.... férjem olyan fél 9 körül ért haza... látta rajtam hogy szomorú vagyok, meg is kérdezte, de nem mondtam neki semmit. Nem akartam újra vitkozni, jobb ez így. Aztán úgy viselkedett mintha mi se történt volna... komolyan mondom nem tudok rajta kiigazodni.. de megpróbálom vele megbeszélni, hogy most néhány napig inkább ő hívjon, én meg tényleg csak akkor hívom ha nagy gáz van..

köszönöm a válaszokat

2009. szept. 17. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj, de mit vársz, ha megkérdezi mi bajod, te pedig nem mondasz neki semmit? Nem értem, azt gondolod, hogy gondolatolvasó? Könyörögnie kellett volna, hogy mondj valamit? Szerintem ezt most rosszul csináltad! Beszéljetek erről, mert így csak a tüskék gyűlnek és lehet, hogy a semmiért.....
2009. szept. 18. 07:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! Szegény srácot nehogy elijeszd! (-: Ez a terhességgel jár. Ösztönös védekezés. De a babát kell megvédened, nem a párodat nyektetned! Ez a védelem pedig, hogy kialakítsd a kis szobáját, megvedd a kelengyét stb. kösd le magad! Azért van ennyi energiánk ilyenkor, mert biztosítanunk kell a körülményeket neki.
2009. szept. 19. 00:19
 25/27 anonim válasza:
100%

Szia! Először ia gratulálok a babátokhoz. Másodszor pedig sok dolgot megold a beszélgetés, csak nem mindegy, hogyan. Mondd el neki, hogy mennyire szereted, és szeretnéd, ha most egy kicsit jobban odfigyelne rád, hiszen ketten vagytok a babával és több figyelmet igényeltek. Valószínűleg félsz egy kicsit a terhesség miatt, hiszen a nőknél ez egy gyengébb állapot, amikor könnyebben megsérülhetnek, főként lelkileg, de ha eddig nem volt semmi, nem hiszem, hogy pont most lenne valami baj, amikor a kisbabáját hordod a szíved alatt. Főleg, hogy szinte jobban akarta, mint te. Csak mondd el őszintén, mire vágysz..és szerintem fog ez működni!

Sok sikert!

2009. szept. 21. 23:02
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

ááá, tuti átvág, és már régóta kettyintgeti a volt 'osztálytársát'.

de talán gyerekcsinálás előtt kellet volna gondolkodni hogy miért is mentél hozzá egy ilyen f@szfejhez...

2009. okt. 4. 21:09
 27/27 A kérdező kommentje:

de mókás akar itt lenni valaki.... :-)

szinvonal megvan....

2009. okt. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!