Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Tavaly volt az esküvőnk, jelenleg 26 hetes terhes vagyok. De nem ez a lényeg. Mostanában úgy érzem hogy a férjem megcsal... Tegnap azért veszekedett velem, mert megkérdeztem (szerinte kérdőre vontam) hogy hogy telt az egész napja, merre volt, mit csinált. Hozzáteszem, hogy üzletkötő a munkája, tehát elég sok emberre találkozgat. Most pl néhány órája hívtam, felvette a telefont, és csak annyit mondott hogy mindjárt visszahívlak. Na az a mindjárt az most volt. Azt mondta hogy kajált (egyedül) az egyik bevásárlóközpontban, + összefutott az egyik volt osztálytársával (nagyjából tudom melyik lányról van szó). Nem tudom hogy mit gondoljak, de nagyon kivagyok... Főleg hogy a baba is itt van a pocimban, és azt mondta hogy szerinte azért vagyok ennyire érzékeny. De őszintén, ne gyanakodjak???
A szex se a régi mióta terhes vagyok... de ez már mellékes.
hát a terhesség megkavarja a homronokat az tuti.
De ennyibúl nem tudjuk leszúrni, hogy mi lehet.
ami jeleket felfedeztél, azok korábban nem voltak meg? régebben mindíg azonnal visszahívott meg ilyenek?
tudom hogy kicsit kuszán írtam le a dolgokat, de nem vagyok most olyan lelkiállapotban hogy értelmesen tudjak irni :-(
Hát általában mindig visszahívott, miután végetért a dolga. De most sok idő eltelt... és ha rosszul lettem volna és épp mit tudom én mi van akkor se hívott volna vissza... vicces az egész...
nemtudom mit gondoljak.
Egy üzletkötönek sokszor van olyan, hogy nem tud telefonon mindig beszélgetni. De ha ennyire nem bizol a férjedben, akkor elég kár volt egy gyereket is összehozni.
Ha becsületesnek ismered a férjedet, akkor ne gyanakodj, ezzel csak tönkreteszed a házzaságotokat - hanem gondolkodj el azon, hogy talán benned van hiba...
igen, akarta ő is a babát, talán jobban mint én. azóta is nagyon szereti, mindig megsimogatja, megpuszilja. Ezzel nincs gond szerintem. A házzaságunk előtt már 9 évvel együtt voltunk.
Igazából nincs semmi extra a kapcsolatunkban, eddig azt hittem hogy minden jól működik. Ő meg azt mondja hogy mióta terhes vagyok sokkal hamarabb felkapom a vizet.
Még nem ért haza, nem tudom hogy állja a dolgokhoz ha hazaért... mit mondjak neki? úgyis észre fogja venni a kisírt szememet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!