Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ebben az esetben mennyi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mennyi lenne a reális összege a gyerektartásnak?

Figyelt kérdés

2 gyermekünk van, a volt párom netto fizetése 190000Ft+ cafeteria. Már megítélték a gyerektartást (2X32000Ft), de ezt nagyon soknak tartja. Azt mondta, amint lehet kéri a csökkentést.

Kíváncsi vagyok, hogy ilyen fizetés mellett mit tartotok megfelelő összegnek.

2013. febr. 22. 14:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
47%

Az elvalt anyak egyszeru bosszuja nagyon nagyon kelet eu nezopont :Ha szemet vagy es el mersz hagyni akkor leszedlek fizess te szemet ex.

Borzaszto egyszeru eszjarasu alulkulturalt allaspont.

Te akartal gyereket tarsd el ha nem tudod add az exnek.

Van egy szep szo erre a tipusu nore : megelhetesi anyukak

szegeny gyerekek szegeny tarsadalom szornyek szamito penzehes nok nevelik a jovo nemzedeket.Milyen pelda a gyerekeidnek apad csak arra jo hogy fizessen.

Minden ilyen no alkalmatlan a gyereknevelesre!!!

2013. febr. 22. 18:01
 32/47 anonim ***** válasza:
43%

Nem kedves utolsó, nem pénzéhes nő vagyok, és tényleg nem váltam még el, de apuka gyerektartás címen füzet. És nem haragszom rá, sőt jól esik, hogy saját MAGÁTÓL füzet ennyit, és nem veszekedés árán, mivel nem vagyunk rosszba, azért viszont szégyellem magam, mert sajnos nem foglalkozik annyit velük amennyit kellene, mert nem magamnak szültem őket, együtt vállaltuk. És eszem ágába sincs őt lehúzni, biztosítja a gyerekeinek azt az életszínvonalat, amiben idáig is éltek. Ennyi, de látom itt marha rosszindulatú anyukák nők vannak, ezért mondom,hogy BÜSZKE vagyok a volt páromra, hogy ezek után sem felejtette el a gyerekeit (persze csak anyagilag)

Ne szapuljuk egymást, hiszen senki nem ismeri senkinek az életét. Minden jót

2013. febr. 22. 18:19
 33/47 anonim ***** válasza:
42%

Megőrülök!! Feltesznek egy ilyen kérdést, és azonnal támadva az Anya, hogy szegény Apa, meg hogy a nőnek ugyanannyit kell hozzátenni stb. Most komolyan ezt csak férfiak irkálják?? Nekem az jön le, hogy szegény Apa ha elvált , óriási szívességet tesz ha fizet egy rendes tartásdíjat, de a legjobb az lenne ha a köcsög , szipolyozós nő továbbiakban egyedül oldaná meg. Hihetetlen komolyan! Valaki meg az írja, hogy a nő természetbeni hozzájárulása az semmi, mert amúgy is főzne, mosna stb. ja csak magára és nem két-három gyerekre is, a gyerekekre pedig nem csak főzni, mosni kell hanem el sem kezdem sorolni , hogy mennyi feladat van velük, mert nem akarok tíz oldalt írni.

Szerintem havi 50.000 alatt/gyerek szar pénzt fizetnek, ami nem elég, teszek rá, hogy lepontoztok!! és igenis fizessen az aki gyereket csinált!!!!

Ha tetszik kedves férfiak, ha nem...

2013. febr. 22. 18:24
 34/47 anonim ***** válasza:
88%
utolsó előtti vagyok, kedves utolsó,köszönöm!
2013. febr. 22. 18:35
 35/47 anonim ***** válasza:
66%

"Kedves második. Az anya természetben tesz hozzá.

Babysitter, takarítónő, szakács és konyhalány."

Szóval házasságban az anyának és az apának kell előteremteni a gyerek szükségleteire valót, válás után meg csak az apa kötelessége?

2013. febr. 22. 18:39
 36/47 anonim ***** válasza:

Azt senki nem mondta, hogy csak az Apa kötelessége de a legtöbb esetben a férfi teszi hozzá a többet, nézzünk már körül ebben az országban, vagy te holt élsz?!!

Persze vannak kivételek csak rohadt kevés.

2013. febr. 22. 18:42
 37/47 anonim ***** válasza:
46%
Nem a házasságban máshogy működnek a dolgok, házasság után pedig 80 %-ban az anya neveli a gyerekeket, ritka az amikor felesben, de a legtöbb esetben apuka szarik még a gyerektartásra is.
2013. febr. 22. 18:48
 38/47 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem havi 50.000 alatt/gyerek szar pénzt fizetnek, ami nem elég, teszek rá, hogy lepontoztok!! és igenis fizessen az aki gyereket csinált!!!! "

Ne haragudj, de valamit meg kell jegyeznem:

Egyetemista koromban, és ennek csupán két éve, budapesti albérletben a szobát kifizettem 35-ből rezsivel(télen-nyáron, mikor-hogy), a maradék 35-ből megvettem 5.000-ért a bérletet, a maradék 30-ból ettem, ruházkodtam, "szórakoztam (ez utóbbit nem sokat).

Magyarán 70.000 ft kellett a megélhetésemre.

A pofám leszakad, hogy azt mondod, hogy egy otthonélő, kiskorú gyermekre elmegy annyi pénz, mint nekem önfenntartóként a szoba díja nélkül a megélhetésre. Ez egyszerűen nem más, mint színtiszta hülyeség. Nem is beszélve arról, hogy ha az apja viszi rendesen láthatásra, akkor havi legalább 6-7 napot, magyarán egy hetet nem kell etetni, nem kell miatta fűteni, nem megy el rá víz, stb. HA nem viszi rendesen, az persze más kérdés. De 50.000 ft/gyermek akkor is rengeteg, és nem normális dolog. Még ha 200.000 nettója van az apának, akkor is nehezen élne meg belőle utána. Ja, vagy az le van szarva ugye.

Komolyan mondom, az eddigi legjobb törvény amit valaha hallottam, hogy ha az anya nem tudja ellátni a gyerekeket anyagilag, akkor az apa kapja meg őket. Teljesen jogos. Manapság úgy kellene felkészülni a gyerekvállalásra, hogy annyit vállalunk, amennyit probléma esetén egyedül is el tudunk tartani. Az olyanokat egyszerűen nem bírom sajnálni, akik bevállalnak 2-3 gyereket, aztán sírnak, hogy minimálbérből még magukat sem tudják ellátni, fizessen az apa...

Nő voltam, mellesleg.

2013. febr. 22. 19:30
 39/47 anonim ***** válasza:
62%
Persze még azért is fizessen az apa hogy az anya foglalkozik a saját gyerekével. Én is nő vagyok és néhány válasz tényleg abszurd.
2013. febr. 22. 19:41
 40/47 anonim ***** válasza:
67%

Ezért nem barátkozom én elvált nőkkel.

Még véletlenül se vegyenek ilyenekkel egy kalap alá.

2013. febr. 22. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!