Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Na ezt felháborítónak tartom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt felháborítónak tartom! Én fizessem volt férjem gyerekek utazási költségeit? Mert jobb munkát találtam az ország más területén?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Én vállalnám.
2013. febr. 25. 15:05
 62/64 anonim ***** válasza:

Nos ezt a privát üzenetet kaptam az imént:

"Abbalehet hagyni a hozászolást a kérdésemnél! A véleményedből ennyi épp elég volt!"

Azt hiszem ez minősíti a kérdezőt. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kérdez?

2013. febr. 25. 19:45
 63/64 anonim ***** válasza:

Mert ez nem a gyakoriválaszok.hu.

Igy csak kérdéseket lehet feltenni válaszokat nem.

2013. febr. 26. 14:12
 64/64 anonim ***** válasza:

Régi kérdés de találtam egy biztosan hibás választ!

" És nincs kedvezmény attól hogy gyerekkel mész,csak akkor van ha legalább 3 gyerekkel mész."

Ez nem így van. MÁV esetén már akkor is jár a felnőttnek kedvezmény ha akár csak egyetlen 18 éven alulival együtt utazik. Az se feltétel hogy a gyereke legyen. Talán 33 % kedvezmény van ilyenkor, de ebben nem vagyok biztos. Iszonyú sok kedvezmény van vonaton, nem túlzás mikor azt állítják, hogy alig utazik valaki teljes áron!

2014. szept. 7. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!