Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ezt felháborítónak tartom! Én fizessem volt férjem gyerekek utazási költségeit? Mert jobb munkát találtam az ország más területén?
"kb 60-ezer a gyerektartás!!! 2-hetente utazás ezt majdnem mind elviszi"
Egy hónapban 2 utazás = 60,000
1 utazás = 30,000
Mondd, te hova a bánatba tudtál elköltözni országon belül, hogy ha 30.000-re jön ki egy oda-vissza út?
Én ugy tudom h ilyenkor az utazás költségének felét kell állni az anyának.
De lehetnél te is humánosabb. Ha tudod oldjátok meg h pl a volt férjed megy hozzátok és te arra a 1,5 napra elszállásolod vagy akármi,stb...
Ez nem csak anyagi kérdés, hanem idő is!
Miért kellene elvárni egy apától, hogy áldozzon fel az amúgy is kevés szabadidejéből még láthatásonként 4x3 órát is. Szóval szerintem itt nem csak az utiköltséget kellene állnia a másik félnek, hanem az időt is kárpótolnia kell. S ha ez megéri neki, mert ott jobban fizető munkát talált, akkor rendben van.
D a gyermek lakhelyének megváltoztatása még akkor is közös szülői döntés, ha neked ítélték a gyereket. Tehát te elköltözhetsz, de a gyereket nem viheted, ha az apjuk ehhez nem járul hozzá. Maximum megkérheted szépen, emberi hengnemben, hogy járuljon hozzá. De nem köteles és mivel ez neki jelentős hátrányt okoz, ha egy csöpp esze van, nem is fog.
2 gyereknél dupla utiköltség?
Hát talán a 2 gyerek egyedül fog utazni az apához?
Nem az apa menne a gyerekekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!