Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet bíróságon kérvényezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bíróságon kérvényezni, hogy a volt feleségem bizonyítsa be a gyermekekre költi -e a gyerektartást? Van ilyen törvény?

Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon aki tud segíteni, olyanok kíméljenek akik nem a témáról írnak. Köszönöm.

2013. febr. 14. 18:03
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
41%
Drága! Műkörmöm soha nem volt,nem is lesz! A fodrász egy hónapba egyszer belefér! A gyerekeimet külföldre viszem nyaralni,40 ezres cipőben szaladgálnak,mkinek van saját sz.gépe,soroljam még?de megnyugtatlak,nem a 15 ezer ft gy.tartásból,amit kapok! Még valami? :)
2013. febr. 18. 12:33
 42/51 A kérdező kommentje:
12:33-as! Teljesen igazad van. Ezt is teszem, mert ez már nekem is sok.. Elmeháborodott embernek hiába magyarázom mi van, mert nincs neki mivel felfogni.. Sajnos.
2013. febr. 18. 12:36
 43/51 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, volt feleségem a gyermekeiből él meg, életében egy napot még nem dolgozott, erre megy el minden ereje és kitartása, hogy az exeit "kifossza".

Ruhákat, játékokat amiket a lányaimnak veszek, kidobbja, vagy egyszer kaptam tőle egy üzenetet, hogy "felmosórongynak pont jó lesz.."

Nem minden ex-feleség, vagy elvált nő ugyanolyan, nem értem miért kell mindet sajnálni, mikor sokszor az apák mindent megtesznek gyermekeikért, de mégis az anyuci a szent, hisz ő van egyedül.. Abba senki sem gondol bele hogy miért van egyedül??

Nem mindig a férfiak a csalárdak, vagy a szemétládák. Exem például lefeküdt mind a két bátyámmal, megtudtam és ezért váltam el tőle. Ja, tudom, akkor is én vagyok a sz*r, ugyebár?!

2013. febr. 18. 12:48
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
De ha annyira elvetemült nő,hogy nem költ a gyerekekre,ilyen csalfa,stb,akkor nem az a megoldás,hogy számlákat kérsz,hiszen avval magyarul kitörölheted a ...! Kérd akkor,hogy NÁLAD helyezzék el a gyermekeket! Neveled Te tovább,az új pároddal és Te kérhetsz gy.tartást! Ilyen egyszerű! De mint írtam,mendemondákra a bíróság nem fog adni és nem innék rá mérget,hogy a kedves rokonság el megy neked tanúskodni! Nem mondtam,hogy minden elvált anyuka szent!De amit állitassz és nem tudsz biztosan,az kevés.Édes kevés és ezt TE is tudod! Enni azért kell azoknak a gyerekeknek,nem ismerem,de nem feltételezem,hogy éhezteti őket,különben már iskola,óvoda,gyámügy lecsapott volna rájuk! De még mindig azt mondom és ezt tudnod kell,ha van pici gyermeked,az a 15,20 ezer ft egy gyermek NORMÁLIS ellátására édes kevés! Ha 100% -ig biztos vagy a dolgodban,pereld el,ha úgy látod,nálad jobb körülmények között lesznek!
2013. febr. 18. 12:59
 45/51 anonim ***** válasza:
JAV: nem éhezteti őket!
2013. febr. 18. 13:01
 46/51 A kérdező kommentje:

Magyarországon apuka kapja meg a gyerekeket? Ez komoly? Nincs olyan bíróság ami nekem adná a gyerekeket!! Sajnos!!

Amúgy nagyobbik lányom nemrég kórházban volt, ezt is utólag tudtam meg mástól.. 2 hónapba telt míg végre elküldte nekem exem a leleteket és a következő volt a leleten. "Kórosan alultáplált"..

Megkérdeztem a mi gyerekorvosunkat mit lehet tenni, annyit mondott hozzuk el sűrűbben, mert akkor legalább rendesen étkezik, ügyvédnél is voltunk, annyit mondott hacsak nem tudjuk bebizonyítani hogy anyuka drogozik vagy alkoholista akkor bele se menjünk egy gyermekelhelyezési perbe. S miért alultáplált? Exem vékony testalkatú és azt mondja őrá hasonlít a gyerek, ennyi. És ez elegendő válasz orvosnak, bírónak, gyámügynek..

Hát ilyen világban élünk!!

2013. febr. 18. 13:06
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így igaz,ÉN nem hagynám annyiban! Azért elég gyermekpárti ez az ország és nem hiszem el,hogy ne lehetne valamit tenni!Ha ezt orvosi papirokkal bebízonyítod + a gyermek is nyilatkozik,hogy a továbbiakban Veled szeretne élni,lehet sok utánajárás,de kivitelezhető! Én ilyen esetben a végsőkig harcolnék,legyen az anyánál vagy az apánál jelenleg elhelyezve a gyermek!
2013. febr. 18. 13:13
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted h bizonyítsa számlákkal hogy mire költi,sőt ha jóba vagy a család többi tagjával akik elmondhatják hogy ők veszik nek ia ruhákat meg stb... akkor még talán azt is elérheted hogy nálad helyezzék el.
2013. febr. 18. 13:49
 49/51 anonim ***** válasza:
52%
Számlákat sincs sajnos sok értelme kérni. Bemegy a tescoba, csak a kosárba talál hármat amire mondhatja , hogy az övé.
2013. febr. 18. 17:52
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én ítram a 60ezret!Te sokallod.Pedig ezt mondja az UNICEFis hogy minimum annyi kell.persze ebbe rezsi kaja ruha meg minden benne van.
2013. febr. 20. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!