Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bíróságon kérvényezni, hogy a volt feleségem bizonyítsa be a gyermekekre költi -e a gyerektartást? Van ilyen törvény?
Hozzáteszem, volt feleségem a gyermekeiből él meg, életében egy napot még nem dolgozott, erre megy el minden ereje és kitartása, hogy az exeit "kifossza".
Ruhákat, játékokat amiket a lányaimnak veszek, kidobbja, vagy egyszer kaptam tőle egy üzenetet, hogy "felmosórongynak pont jó lesz.."
Nem minden ex-feleség, vagy elvált nő ugyanolyan, nem értem miért kell mindet sajnálni, mikor sokszor az apák mindent megtesznek gyermekeikért, de mégis az anyuci a szent, hisz ő van egyedül.. Abba senki sem gondol bele hogy miért van egyedül??
Nem mindig a férfiak a csalárdak, vagy a szemétládák. Exem például lefeküdt mind a két bátyámmal, megtudtam és ezért váltam el tőle. Ja, tudom, akkor is én vagyok a sz*r, ugyebár?!
Magyarországon apuka kapja meg a gyerekeket? Ez komoly? Nincs olyan bíróság ami nekem adná a gyerekeket!! Sajnos!!
Amúgy nagyobbik lányom nemrég kórházban volt, ezt is utólag tudtam meg mástól.. 2 hónapba telt míg végre elküldte nekem exem a leleteket és a következő volt a leleten. "Kórosan alultáplált"..
Megkérdeztem a mi gyerekorvosunkat mit lehet tenni, annyit mondott hozzuk el sűrűbben, mert akkor legalább rendesen étkezik, ügyvédnél is voltunk, annyit mondott hacsak nem tudjuk bebizonyítani hogy anyuka drogozik vagy alkoholista akkor bele se menjünk egy gyermekelhelyezési perbe. S miért alultáplált? Exem vékony testalkatú és azt mondja őrá hasonlít a gyerek, ennyi. És ez elegendő válasz orvosnak, bírónak, gyámügynek..
Hát ilyen világban élünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!