Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet bíróságon kérvényezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bíróságon kérvényezni, hogy a volt feleségem bizonyítsa be a gyermekekre költi -e a gyerektartást? Van ilyen törvény?

Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon aki tud segíteni, olyanok kíméljenek akik nem a témáról írnak. Köszönöm.

2013. febr. 14. 18:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a gyerekeknek szinte mindenük megvan, csak nem a gyerektartásból és nem az exnejem veszi, hanem a család többi tagja öltözteti a gyerekeket. Amúgy 2 lány az enyém, meg van egy harmadik gyermeke, ő is lány.

Sem a család, se senki nem tudja ő hova költi a pénzt amit a gyerekekre kap, mert mindent a család vesz meg nekik, nem a volt nejem..

2013. febr. 18. 10:24
 32/51 anonim ***** válasza:
65%
Túl sokat foglalkozol te az exeddel.Ha meg van mindenük a gyerekeknek,mi a problémád?Azt úgysem tudod bebizonyítani,hogy nem a gyerekekre költi,nehogy már egy májkrémről is számlát vigyen neked!Szánalmas vagy!Nem is kicsit!
2013. febr. 18. 10:33
 33/51 A kérdező kommentje:

Szánalmas maximum te vagy, mert olyanba szólsz bele amiről lövésed sincs és olyan módon ami téged minősít!

Dobj ki minden hónapban az ablakon csak úgy 30-40 ezer forintot és aztán írd le ez milyen jó érzés! Oké? :)

2013. febr. 18. 10:39
 34/51 anonim ***** válasza:
90%
Ez neked a bajod!A 30-40 e.ft! Neveld te őket!Meglátjuk mire futja 2 gyereknek! Ti azt hiszitek abból aztán habos tortára is jut minden nap!Ha tetszik neked ha nem,fizetni fogsz mint a kisangyal!:) A gyereket nem csak megcsinálni kell,hanem felnevelni,eltartani!Az,hogy a rokonság mit beszél,hát majd a bíróságon bizonyítsd,de nem valószínű,hogy elmennek neked tanúskodni!Méghogy kidobod az ablakon!Ami a gyerekednek jár?Szánalmas vagy ilyen felfogással!
2013. febr. 18. 11:56
 35/51 A kérdező kommentje:

Neked agyadra ment az unalom?!

Ha a gyerekeimnek küldöm és nem őrájuk van költve, mert az exem magára költi akkor igenis kidobom az ablakon. Nem őt akarom eltartani hanem a lányaimat. Vásárolok rájuk, elhozom őket és kapják a gyerektartást is, -e mellett nevelek egy kiskorú gyermeket az új házasságomban, szóval nem értem mi bajod. Ha az életed sz*r attól nem rajtam kell letölteni a dühödet!

Egy szóval nem mondtam, hogy nem akarok fizetni, ezt nem tudom hol olvastad, de ezek szerint nagy zavar lehet nálad!

Te szánalmasabb vagy, mert azt sem tudod miről beszélsz.

Amúgy ha tudsz olvasni, mert feltételezem, hogy megtanultál, akkor elolvashattad volna, hogy olyan aki csak kötekedni akar ne írjon mert nem vagyok rá kíváncsi!

2013. febr. 18. 12:12
 36/51 anonim ***** válasza:
52%
Ha te olyan carnak élnéd meg az életed mint én,nem variálnál annyit.:)) Nem unatkozom,most éppen ráértem és gondoltam benézek a bugyuta kérdésekbe.:) Nem csalódtam. :D Egyszerű a dolog,kérvényezd,hogy nálad helyezzék el őket,így nem kell fizetned,nincs az,hogy az ex magára költi /amúgy ez a gyenge apucik kifogása /,mert ha nevelsz gyermeket,tudod mibe kerül.de nehogy már,mert valaki gy.tartást fizet,a volt asszony nem adhat magára,mert akkor az van,hogy a gy.tartásból költ! Nevetséges! Perelj,nevelj,majd megtudod,de vigyázz,ne vegyél magadnak semmit,mert a volt feleséged beperelhet,hogy azt a gy.tartásból vetted...és majd ne csodálkozz,hiszen te is ezt teszed!
2013. febr. 18. 12:20
 37/51 A kérdező kommentje:

Sajnálni tudlak ilyen felfogással..

Saját magadat minősíted.. :(

2013. febr. 18. 12:23
 38/51 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi,engem nem kell! :) Ha ilyen férjem lett volna,vittem volna neki olyan számlákat,hogy csak nézett volna ki a fejéből! :)Remélem az exed is van ilyen okos! :)
2013. febr. 18. 12:26
 39/51 A kérdező kommentje:

Milyen számlát? Egy komfort nélküli házból ahova csak az áram van bekötve? Még a víz és a gáz sem?!

Biztos rengeteg a számla.

te egy értelmi szinten vagy a volt feleségemmel. Első a körmös meg a fodrász, a gyerek meg az utolsó amire költenétek! Undorító. Ha van gyereked sajnálni tudom csak..

2013. febr. 18. 12:29
 40/51 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező soha ne feled, hogy az itt válaszolok többsége elvált, sértett, megkeseredett nő.

Hagyd rá.

2013. febr. 18. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!