Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bíróságon kérvényezni, hogy a volt feleségem bizonyítsa be a gyermekekre költi -e a gyerektartást? Van ilyen törvény?
Sok apuka azt gondolja,hogy az a 10-20.000.- Ft amit a gyerekre fizetnek olyan eget verően sok,hogy a gyermekeknek minimum gyémánt cipőben kéne járnia.
Ha nem fizetsz az átlagnál magasabb tartásdíjat és a gyerekek esznek rendesen, tiszták, nem járnak rongyos ruhába, van gyógyszer ha betegek, akkor tök felesleges kérned,hogy bizonyítsa be mire költi Anyuci a pénzt.
Én havi 10.000.-Ft-ot kapok gyerektartást egy gyermek után (megjegyzem ez az összeg nem bíróságilag hanem, önhatalmúlag lett megállapítva Édesapa által) Minap osztottam-szoroztam és kijött,hogy havi MINIMUM 40.000.- Ft megy el a gyerekre. Ebben nincs benne pelenka és óvoda, iskola, tankönyv. Csak a kaja,rezsi, ruházat és esetleg gyógyszer.
már hogy a fenébe ne számítana bele! a gyerek fürdik, mosnak rá. nem biztos, hogy anyuka 28 fokot tartana otthon, lheet, hogyha nem lenne gyerek, elég lenne neki a 18 is.
minden beleszámít! a rezsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!