Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bíróságon kérvényezni, hogy a volt feleségem bizonyítsa be a gyermekekre költi -e a gyerektartást? Van ilyen törvény?
"2szer annyit költ rá"
Az pont jó mivel az apának csak a felét kell fizetni meg azért adójóváírást és családit is kap az anya nem csak a gyerektartásból kell gyereket nevelni. Miért kell bántani a kérdezőt fel tett egy kérdést arra válaszolj és ne vádold semmivel anélkül, hogy ismernéd az ő történetét.
Családi pótlékot miért nem vonják le?
Ha a Jobbik hatalomra jut, szüntesse meg végre ezt a nőpárti férfiirtást.
Tényleg vicc, amit a rezsivel pattognak itt egyesek.
Ameddig otthon laktam, kb. ugyanannyi volt a rezsi, pedig én jóval több vizet elhasználok és villanyt, mint egy gyerek. Fűteni meg ugyanúgy kell.
Szóval próbálja már ki gyerek nélkül az illető, hogy mennyi a rezsije, meg gyerekkel. Marhára meg fog lepődni.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy valaki nem költ a gyerekre, de ne vicceljünk már...
Egyetértek azzal,hogy rengeteg nő busszúból rengeteg gyerektartást kér.De az nem derült ki ,hogy te mennyit sokallasz.
Viszont a rezsi igenis beleszámít.Nem tartanék a házban 22 fokot ha nem lennének a babók. A használatlan szobákat 18 FOKON tarthatnám .de ugye ők mindenütt ott vannak.Gyerekek nélkül elég volt heti 2-3 mosás most mindennap mosok.Magamnak nem főznék nem használnám a gázt nekem megteszi egy szendó is.
Ha új ruhákat vesz a gyereknek az ember évszakonként 40-50 ezer között van minimum gyerekenként.
Igen vannak bosszúálló nők,de a férfiak se kutyák.
Nézd meg itt panaszkodsz ahelyett hogy megbeszélnéd a problémát.Szerinte ez normális?
Én nem vagyok elvált de szerintem átlagosan egy gyerek eltartása egy hónapban 20-30ezer körül van felezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!