Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok odaadni a gyereket az apának ha nem fizet gyerektartást?
egy éve külön élünk...élettársi kapcsolatban voltunk, amikor elköltözött ő szabta meg hogy minden hó 15.napjáig 12.500,.ot fizet gyerektartás ként...
Ez hol sikerült hol nem most a decemberiből fél hónap a januáriból teljes hónap hiányzik...
Azt is mondtam már neki hogy részletekben is jó csak valamit, mert hát ugye a gyerek nem csak abból áll hogy van...Bíróságon nem voltunk, gyermek elhelyezés is csak most lett csinálltatva és az is csak gyámügy álltal.
Nem akartam megbonyolítani a bírosággal azt hittem meg tudunk egyezni, a gyereknek is az lenne az érdeke.Most december óta nincs munkahelye és egyálltalán nem fizet...holotta minden napi szükségleteit kielégíti...dohányzás,....
Mielőtt nem volt munkanélküli sem fizetett normálisan...
Mindíg fontosabb volt a buli meg a cigi, meg minden más....De nem is a pénzen van a hangsúly csak gondoltam ez indok lehet...
Figyi, annak a gyereknek szüksége van az apjára. Gyerektartás dolog meg olyan, elmész a bíróságra, feljelented, majd az állam megelőlegezi.
Mint mondtad, a gyerek szereti az apját. Volna szived elszakítani tőle??? A házibuli dolgot meg a beszéld meg vele, vagy addig legyen mamájánál. Mindent meglehet beszélni...
Én is szenvedek az apukával, csak ő állandóan részeg, szarik a gyerekre, olyan szinten, hogy a gyerek fél tőle... És nálunk 63.000 Ft tartásdíj elmaradás van. Itt már megoldhatatlannak érzem azt, hogy ő elvigye a gyereket, de nem azért mert tartozik, hanem azért mert részeg.
Próbáld meg vele megbeszélni a dolgokat. Ne tedd tönkre a gyerek lelkét!!
Persze elviszi 2 napra... oké beletörődök lassan hogy nem fizet gyerektartást...
De akkor ha ott van a gyerek legalább fürdesse meg...
Arról nem beszélve hogy 2napig nem fürdik és vagy betegen vagy csípésekkel jön haza....gondos apa...már a gyerek sem akar menni, pedig előtte sosem beszélünk az apjáról,sőtt nem is halott tőlünk semmit. van már 6 évesen annyi esze,hogy mikor haza jön közölje velem h ő nem akar menni, mert apa nem foglalkozik vele...akkor minek viszi el? azért hogy utánna én táppénzre menjek és még annyi fizetésem se legyen hogy kijöjjünk belőle.szóval összegezve ő elviszi a gyereket, lekakilja h mi van vele nem fizeti a gyerektartást visszahozza betegen, én kikezeltetem és mellette itthon vagyok táppénzen...Persze h fel vagyok háborodva...beszélni hiába beszélek vele, már nem egyszer próbálltam, szépn illetve csúnyán is...sehogyan sem volt hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!