Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő aki a gyereket neveli 3x annyit keres mint apa mennyi gyerektartást állapitanak meg?
Van egy előző kapcsolatából született gyerek oda 10.000 ft ot fizet de a nő nem is kér többet, nekem pedig eddig 20.000 ft ot adott de nem hivatalosan.
Lehet igy hogy egyik gyerekre ennyi másikra duplája?
A Bíróság mindkét gyereket figyelembe veszi,és egyforma összegű tartásdíjat fog megítélni.
Te pedig nagyon kapzsi vagy! Ha háromszor annyit keresel,mint a volt párod,akkor egyedül is eltudnád tartani a gyerekedet! Miért akarsz többet kérni az apától,mint amennyi jár?
Miért lennék kapzsi?
Ami jár az jár.
Ő lépett le most más 3 gyerekét neveli, nehogy már az én gyerekem kárára.
Amugy meg ez az én érdemem hogy ennyit keresek és küzdök mindenért, nyugodtan lehetnék itthon gyesen 27000-ért.
Ez az "ami jár az jár" duma annyira de annyira szánalmas.
Ha 3x annyit keresel, mint az exed, akkor min. 300.000 körül kereshetsz.
300e havival +10eforintért lenne szíved azt nézni, hogy napi megélhetési gondjai vannak a volt férjednek, a gyerekeid APJÁNAK?
Milyen jó is lesz majd a gyerekeknek látogatni a csöves apjukat és nem érteni, hogy miért zsírok kenyér meg víz van uszira, mikor otthon mindig van minden a hűtőben és apuci miért szakadt ruhában jár és lakik egy 20 nm-es lepukkant garzonban.
Te egy igazi anya vagy, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!