Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kaphatom meg a "nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatom meg a "nekem járó" nevet?

Figyelt kérdés
Lehet nem teljes a megfogalmazás a kérdésben, de leírom mire is gondoltam. A párom kb 10 éve elvált van egy 13 éves fia. Viszont az ex neje nem változtatta meg a nevét még mindig minden iratán a férjezett neve van, még a gyerek ellenőrzőjébe is úgy ír alá, minden csekk és postai küldemény arra a névre szól. Az a név engem illet csúnyán szólva, hogy kaphatom meg?

#válás utáni név
2013. jan. 21. 09:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

"... még a gyerek ellenőrzőjébe is úgy ír alá..."

Nem fogod tudni teljesen kitörölni férjed életéből, ha van egy közös gyermekük. Mert ezek szerint van. Jobb, ha beletörődsz, hogy a gyermek révén szinte örökre összekapcsolódott valamilyen szinten az életük.

Ez az egész, amit most el akarsz érni, nem más, mint egy értelmetlen szélmalomharc.

Vigyázz, az élet anélkül is szokott problémákat generálni, ha mi magunk nem gyártjuk mesterségesen és feleslegesen. Hagyd a fenébe az egészet, végy fel olyan nevet, amilyet akarsz, és hagyd, hogy ő is használjon olyat, amilyet ő akar.

Ha majd új házasságot köt, úgyis leveti a régi nevét. Gondolj erre.

2013. jan. 21. 17:44
 32/33 anonim válasza:
20%
nem olvastam el az összes választ,de az én férjem a váláskor kérte hogy a felesége vegye le a nevét és a bíró jóvá hagyta!
2013. jan. 21. 21:31
 33/33 A kérdező kommentje:
pff jó sokan irtatok és nagyon szépen köszönöm. Igazatok van és most hogy ennyi segítséget kaptam tőletek, belátom hogy nem kell ezen görcsölnöm hisz 5 éve együtt vagyunk fél éves a közös babánk stb... ha tényleg ennyi ideig velem volt (van) és itt a kisfiam is akkor lehet tényleg nem kellene ezen aggodni.ha még van hozzáfűzni valótok szívesen olvasom. köszönöm
2013. jan. 22. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!