Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a vádak amik gyermekelhelyezésnél számítanak valakinél bejöttek anyuka ellen?
Figyelt kérdés
Konkrét dolgok valós történetek kellenének2013. jan. 18. 08:23
21/33 A kérdező kommentje:
Ítélet indoklás nélkül
2013. jan. 21. 16:55
22/33 A kérdező kommentje:
Teljesen kész vagyok 41 napig nem láthatom őket ilyen nincs,ők az életem értelmei
2013. jan. 21. 17:16
23/33 anonim válasza:
Te is meg gondolhattad volna kit veszel el.
24/33 A kérdező kommentje:
Nem így indult hidd el . Ügyvédem a tárgyalás után azt mondta nagyobb baj van nála idegileg ....sajnos a dilidoki is ezt mondja akihez jártunk együtt....
2013. jan. 21. 17:21
25/33 A kérdező kommentje:
Két dolgot tehetek kiakadok és kész vagy anyagilag ellehetetlenítem? Nagyon gázos dolgai vannak, de ha meg idegi gondjai vannak akkor a gyerekeim????
2013. jan. 21. 17:24
26/33 A kérdező kommentje:
Ezt ép ésszel nem lehet feldolgozni
2013. jan. 21. 17:40
27/33 KLászló válasza:
Ezt nem értem távoltartást szerint köteles vagy tartózkodni attól, hogy a bántalmazottal bármilyen formában érintkezésbe lépj. Ez nem vonatkozik a gyerekekre, mert őket soha nem bántottad. Ezek szerint feljelentett bántalmazásért? Nyújts be fellebbezést és kérj a Bíróságon soron kívüli eljárást a távoltartás ügyében a láthatás akadályoztatása miatt.
28/33 anonim válasza:
Ezt nem gondolod komolyan utolso... Bantalmazza az anyad es engedjek talalkozni a gyerekekkel. Ez am a felelosseg
29/33 KLászló válasza:
A pénzügyeit ne firtasd, mert ha anyagilag tönkreteszed azzal a gyerekeknek is ártassz. Higgadj le. Később sokkal könnyebb lesz. Az jó neked, ha a tanúi nem azonosan beszélnek. Az ügyvéded nő? Be van adva a válókereset?
30/33 KLászló válasza:
# 28/29 ma 19:20
Nem szoktam válaszolni a kommentekre de most kivételt teszek. Véleményed szerint mi akadálya lehet annak, hogy a gyermekeivel találkozzon egy édesapa. Az, hogy a nejétől undorodik szerintem természetes. Igen, egyszer elvesztette a fejét és lekent neki két fülest de mi ez ahhoz a gyötrelemhez képest amit kénytelen volt átélni nap mint nap egy olyan nő mellett aki rendszeresen mással hempergett? De nem is erről van szó, hanem arról, hogy a két gyermeknek joga van találkozni az apukájukkal. Sajnos a Bíróságon is szembesülhet a családjogi törvény nősoviniszta tulajdonságaival , azzal, hogy ebben az országban csak a nőknek vannak jogaik ha gyermekelhelyezésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!