Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a vádak amik gyermekelhelyezésnél számítanak valakinél bejöttek anyuka ellen?
hátrányos tudom
gyerekek 7 évesek
agymosás már megy de egy dilidoki ezt szerintem látja
szeretőnél bujkál úgymond gyerekek elmondták
# 13/15
Legalább annyira mit, hogy minden nőt ver a férje.
Elolvastam a történeted, nagyon szomorú az amit veled tettek. Őszintén együttérzek veled, de ez a bíróságon semmit nem fog számítani. A házasság megromlásáért a te leírásod alapján, a feleséged a felelős, ez a te javadra billentené a mérleget, ha nem lett volna az a tanúk előtti pofon. Gyermekelhelyezésnél minden esetben a gyermek érdekeit nézik. Nehéz ezt most jól látnod, mert tele vagy sérelemmel és aggodalommal. Most két lehetőséged van.
1. elindítod a pereskedést, ami rengeteg idődbe, pénzedbe fog kerülni, arról nem is szólva, hogy lelkileg mennyire meg fog viselni (tapasztalatból beszélek). A Bíróság megkérdezi a nejed: korábban is előfordult, hogy megütötte a férje? Mire a nejed: Igen bírónő, rendszeresen vert!
És hisznek majd neki! Te leszel a brutális alkoholista férj aki rendszeresen verte a feleségét és az bánatában más karjában keresett vigasztalást! Most amikor annyira felkapott téma a családon belüli erőszak, nem sok esélyt látok. Ebben az esetben te legyél az, aki előbb beadja a válókeresetet.
2. Próbálj megegyezni a nejeddel. Mondd, hogy belátod, igaza van, csak azt szeretnéd, hogy egyezzetek meg a gyerekek láthatása ügyében. (ha nincs vagyonmegosztási vitátok, én ezt javasolnám a helyedben.A gyerekeidet nem veheti el tőled senki, azok a tiéd maradnak!)Próbálj meg minél több időt szerezni, amíg nálad vannak. Ha nem teszi lehetővé, hogy találkozhass velük, irány a Bíróság! A gyermekeknek joguk van a szüleikkel találkozni! Mindent dokumentálj és legyen tanú. Ez a két dolog nagyon fontos.
Ha tárgyaláson vagy figyelj oda mi az ami a jegyzőkönyvbe kerül.(a bíró hangrögzítője a jkv.) Ez a másodfokon fontos lehet!!! Ha úgy érzed ellened neveli a gyerekeket, pszichológiai szakvéleményt kérhetsz, amit fel tudsz használni. Elejében, (pár alkalommal)mikor a gyermekeket hozod el, mindig legyen veled valaki aki tanúskodik, ha valami történik. Ha a gyerekek az ítélet előtt hozzád kerülnek, nem vagy köteles visszavinni őket, de ez a kölcsönös megegyezésnél rontja az esélyeidet.Majd írd meg ha valami érdekel, vagy van fejlemény.
Kezdem azzal hogy 11 napja csak telefon gyerekek..
Bíróság ma 30-napra megelőző távoltartást..rendelt el úgy hogy a Feleségem elismerte se előtte se utána nem bántottam..
nejem saját elmondása szerint 2-pofon
az Ő tanúi huga már 3-pofont látott
vőlegénye meg 6 öklös ütést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!