Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mik azok a vádak amik gyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a vádak amik gyermekelhelyezésnél számítanak valakinél bejöttek anyuka ellen?

Figyelt kérdés
Konkrét dolgok valós történetek kellenének
2013. jan. 18. 08:23
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

hátrányos tudom

gyerekek 7 évesek

agymosás már megy de egy dilidoki ezt szerintem látja

szeretőnél bujkál úgymond gyerekek elmondták

2013. jan. 19. 09:24
 12/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk a leginkabb az a hatranyos a szamodra, hogy megverted az anyat a gyerekei es tanuk elott... http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__38..
2013. jan. 19. 14:30
 13/33 anonim válasza:
0%
Olyan érdekes, hogy minden férfi azzal jön: az anya alkoholista. Én pszichológusként felteszem ilyenkor magamban a kérdést: hol volt az apa addig, míg az anya a pohárhoz nyúlt? Mert gondolom mikor a házasság megkötődött, még nem ivott, senki nem választja a kudarcra ítéltséget, tehát nem köti össze az életét egy alkoholistával.
2013. jan. 20. 09:55
 14/33 A kérdező kommentje:
nem az, ilyet nem is mondanék. legszarabb hogy féltem saját hibás döntései és azok következményei miatt. és féltem a gyermekeinket is ettől.anyósom ilyeneket jelent ki tanúk előtt " a vejem mindent megtett a lányomért-gyerekekért kicsit el is kényeztette"
2013. jan. 20. 10:45
 15/33 KLászló ***** válasza:
A fentebb említett link valóban a te eseted?
2013. jan. 20. 11:55
 16/33 anonim ***** válasza:

# 13/15

Legalább annyira mit, hogy minden nőt ver a férje.

2013. jan. 20. 11:56
 17/33 A kérdező kommentje:
igen én esetem
2013. jan. 20. 11:58
 18/33 anonim ***** válasza:
47%
akkor nincs esélyed rájuk,és megértem a nejed.
2013. jan. 20. 13:30
 19/33 KLászló ***** válasza:

Elolvastam a történeted, nagyon szomorú az amit veled tettek. Őszintén együttérzek veled, de ez a bíróságon semmit nem fog számítani. A házasság megromlásáért a te leírásod alapján, a feleséged a felelős, ez a te javadra billentené a mérleget, ha nem lett volna az a tanúk előtti pofon. Gyermekelhelyezésnél minden esetben a gyermek érdekeit nézik. Nehéz ezt most jól látnod, mert tele vagy sérelemmel és aggodalommal. Most két lehetőséged van.

1. elindítod a pereskedést, ami rengeteg idődbe, pénzedbe fog kerülni, arról nem is szólva, hogy lelkileg mennyire meg fog viselni (tapasztalatból beszélek). A Bíróság megkérdezi a nejed: korábban is előfordult, hogy megütötte a férje? Mire a nejed: Igen bírónő, rendszeresen vert!

És hisznek majd neki! Te leszel a brutális alkoholista férj aki rendszeresen verte a feleségét és az bánatában más karjában keresett vigasztalást! Most amikor annyira felkapott téma a családon belüli erőszak, nem sok esélyt látok. Ebben az esetben te legyél az, aki előbb beadja a válókeresetet.

2. Próbálj megegyezni a nejeddel. Mondd, hogy belátod, igaza van, csak azt szeretnéd, hogy egyezzetek meg a gyerekek láthatása ügyében. (ha nincs vagyonmegosztási vitátok, én ezt javasolnám a helyedben.A gyerekeidet nem veheti el tőled senki, azok a tiéd maradnak!)Próbálj meg minél több időt szerezni, amíg nálad vannak. Ha nem teszi lehetővé, hogy találkozhass velük, irány a Bíróság! A gyermekeknek joguk van a szüleikkel találkozni! Mindent dokumentálj és legyen tanú. Ez a két dolog nagyon fontos.

Ha tárgyaláson vagy figyelj oda mi az ami a jegyzőkönyvbe kerül.(a bíró hangrögzítője a jkv.) Ez a másodfokon fontos lehet!!! Ha úgy érzed ellened neveli a gyerekeket, pszichológiai szakvéleményt kérhetsz, amit fel tudsz használni. Elejében, (pár alkalommal)mikor a gyermekeket hozod el, mindig legyen veled valaki aki tanúskodik, ha valami történik. Ha a gyerekek az ítélet előtt hozzád kerülnek, nem vagy köteles visszavinni őket, de ez a kölcsönös megegyezésnél rontja az esélyeidet.Majd írd meg ha valami érdekel, vagy van fejlemény.

2013. jan. 21. 09:21
 20/33 A kérdező kommentje:

Kezdem azzal hogy 11 napja csak telefon gyerekek..

Bíróság ma 30-napra megelőző távoltartást..rendelt el úgy hogy a Feleségem elismerte se előtte se utána nem bántottam..

nejem saját elmondása szerint 2-pofon

az Ő tanúi huga már 3-pofont látott

vőlegénye meg 6 öklös ütést

2013. jan. 21. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!