Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megoldható a gyerektartás így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldható a gyerektartás így?

Figyelt kérdés

Mérnökként dolgozom a fizetésem 6-700 ezer ft. Van két gyermekem,a feleségem ragaszkodik a 20% gyt-hez ami nem csekély összeg lenne.

Van egy házam,még a házasság elött szereztem,arra gondoltam hogy azt teljesen ráiratom a gyerekre az értéke kb 25-30 milliós, így kiváltom a a kötelező gyerektartást. nem akarok az ex nejemnek ennyi pénzt adni... Ha nem lehet kiváltani a lakássala gyt-t akkor eladnám... mert a volt nejem ugy tervezi h ott akar maradni az uj palijával a lakásban. Ezért is perelni akar,hogy ne adjam el a gyerekek feje fölül a házat

2013. jan. 16. 13:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Na ez nem fog menni, kerdezo.
2013. jan. 17. 16:11
 32/35 anonim ***** válasza:
71%

Akkor menjen albérletbe, rengetek ember neveli albérletben a gyerekét.

Vagy ha nem tudja biztosítani a gyerekek lakhatását akkor kérd te a felügyeleti jogot.

2013. jan. 17. 16:40
 33/35 anonim ***** válasza:
59%
Az új pali meg az ő keresete elégnek kell lennie egy albérletbe. Persze az ingyen jobb lenne neki. Én még mindig azt mondom, hogy ad el a lakást, és ne legyél hülye menj ügyvédhez mert kifog rabolni az anya.
2013. jan. 17. 16:41
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

A volt feleségem arra apellál h mivel nincs hova mennie,munkája sincs a gyerekek miatt maradhat a házamban"

Erre alapozva csak azt éri el, hogy nem neki fogja ítélni a bíróság a gyerekeket.

Te nem akarod nevelni a gyerekeket?

2013. jan. 17. 20:00
 35/35 kék kolibri válasza:

Hm... Itt mindenki magas fizetésről, magas gyerektartásról ír.:)

Úgy látszik, én tényleg rossz üzletet csináltam a házasságommal.:)))

Az én férjem nem akar gyerektartást fizetni.:)))

És ezért még ő (!!!) indított pert.:)))

Na, majd meglátjuk, mit szól ehhez a Bíróság.:)

2013. jan. 18. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!