Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minimálbérre van bejelentve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimálbérre van bejelentve, feketén sokkal többet kap, gyerektartás ez esetben?

Figyelt kérdés

Megegyeztünk hogy havi 60.000et fizet majd, ezt egy megállapodás keretében tanúkkal aláírva rögzítettük. A Minimálbér 40%-a kb 30.000.

A bíróság melyiket fogja figyelembe venni, a megállapodásunkat vagy ami ténylegesen a fizetéséből levonható?

Magyarán számít valamit a megállapodásunk?

2013. jan. 12. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

A bírótól függ. De törvényesen csak a hivatalosan igazolt nettó bér alapján ítélheti meg a tartásdíjat.

Ha nem fizet később, vagy kevesebbet, akkor is csak azt az összeget tiltathatod le, amit a Bíróság megítél.

2013. jan. 12. 21:42
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
Viszont ha valamilyen módon bizonyítható, hogy a valóságban többet keres, akkor ezzel zsarolható is!
2013. jan. 12. 21:57
 3/21 anonim ***** válasza:
54%
Az én válóperemnél a bíró meg sem kérdezte, hogy ki mennyit keres. Közös megegyezéssel váltunk, rögzítve volt, hogy mennyi a gyerektartás, fix 40.000.-Ft. Annyit kérdezett, hogy elfogadom-e az összeget, mondtam, hogy igen. Semmit nem kérdezett, hogy ki mennyiért, hol dogozik..
2013. jan. 12. 21:58
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

# 2/3

Én minden ilyen esetben az Anyukát is felelősségre vonnék, hogy amíg együtt éltek miért nem jelentette miért csak most. Az pedig ugyan olyan törvénytelen mint az apa tette.

Ha megegyeztettek és ő utalja akkor mi a gond. Van egy papírod, hogy ő 30.000 Ft kell fizetnie de dupláját adja és örülsz neki.

2013. jan. 13. 17:47
 5/21 A kérdező kommentje:
Én sem tudnám zsarolni. Köszi a válaszokat!
2013. jan. 13. 20:41
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
Még annyit hozzá, hogyha zsarolnád (amit írtad, hogy nem), akkor ha a bíróság tudtára hoznád, téged is elővennének, mert a házasságotok alatt is többet keresett és erről te is tudtál, de nem szóltál.
2013. jan. 14. 20:56
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Rosszul tudom? Házastársra nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni. Vagy is, házasság alatt nem jelentette fel a férjét, azért nem veszik elő. Különben meg szeretném én azt a házasfelet látni, aki szalad feljelenteni a párját, mert egy ötvenessel többet hozott haza, mint a fizetési papírján van.:))
2013. jan. 15. 00:12
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Mi köze ennek a házassághoz? Szerintem senkit nem vagyok köteles feljelenteni, akár házastárs, akár egy idegen. Jó is lenne. Hol élünk, a Rákosi rendszerben?
2013. jan. 15. 02:36
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Azért azt furcsának tartom és elég érdekes erkölcs ez ,hogy ,ha nincs gond akkor legális a családon belül a fekete munkával szerzett plusz jövedelem, ha zűr van akkor köpök !
2013. jan. 15. 06:29
 10/21 anonim ***** válasza:
11%
Hát igen utolsó elég undorító hozzáállás.
2013. jan. 15. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!