Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után ez csak számomra ilyen abszurd? Mit gondoltok?
Hát ez nekem erős!
Nem vagyok híve a törzsi gyűlölködésnek a válás után, végül is létrejön egy csomó más szál is,de egyetértek az ultimátumoddal!
azert ez eros:)
ismerek en is olyan part, akik valas utanuj parokkent is "osszejarnak" de legalabbis joban vannak, de hogy anyamek ilyen szinten odalegyenek az exemert, az nekem eros lenne.
persze, legyenek joba, beszeljenek, mittomen, de hogy meg karacsonyozni is osszejarjanak, azt szoknom kellene.
aztan vegiggondolva, az exem is meghivta anyamekat a lakodalmaba - minket nem is, nem is ertem :DD -, de szerintem az szintiszta kepmutatas volt, mert azota sem keresi oket.
szoval ne itelj, hogy ne iteltess, de ha neked ez rosszul esik, akkor nyilvan le kell veluk ulni beszelni errol. elsodlegesen a te szuleid, nem az ovek.
irom ezt 10 evvel kesobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!