Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ez csak számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ez csak számomra ilyen abszurd? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nyáron váltunk el a férjemmel, akivel van egy közös, 20 éves lányunk. A kapcsolatunk már 8 éve tönkrement és utána már nem éltünk együtt, de a hivatalos felbontásra csak most került sor (anyagi és egyéb okok miatt). Az én szüleim világ életükben rajongtak a volt férjemért, számtalan dologban neki adtak igazat és ő élvezett előnyt velem szemben. Ez kölcsönös, a volt férjem is rengetegszer ment az anyámhoz panaszkodni rólam is egyéb dolgokkal kapcsolatban is. A jó kapcsolatuk a mai napig fennmaradt ugyanúgy, mint amikor mi még egy pár voltunk. Az exem eljár a szüleimhez, megvitatják az életüket, elmennek együtt ide-oda, segítenek egymásnak mindenben, stb. Ez nekem persze már régebben is rosszul esett, de most a volt férjemnek van egy új barátnője, akivel együtt jár immár az én anyámékhoz. Most is mentek hozzájuk karácsonyozni, a szüleim teljesen be voltak izgulva, hogy jajj, sütni-főzni kell nekik, mit kapnak ajándékba, stb. Én pedig azt mondtam nekik, hogy ha egyszer is összefutok itt velük, eldönthetik, hogy velem vagy velük szeretnék tartani a kapcsolatot a továbbiakban. A szüleim ezen teljesen kiakadtak és egyáltalán nem értik, mi a problémám ezzel, sőt, azt mondták, majd ők tudják, mit csinálnak, ez teljesen normális így, ez az ő magánéletük, azt csinálnak amit akarnak. Sőt, már arról beszélnek, hogy az én ex férjemnek ha gyereke lesz ettől a nőtől, az az ő kis unokájuk lesz és mennyire várják már! Nálam ez teljesen kiverte a biztosítékot, de ők egyáltalán nem értik, hogy miért kell ezen "hisztériáznom". Szerintetek? Ez csak nekem nem normális felállás? Én biztos, hogy nem mennék a volt anyósomhoz az újdonsült barátommal.
2012. dec. 26. 22:21
1 2 3
 21/23 omba ***** válasza:

Hát ez nekem erős!

Nem vagyok híve a törzsi gyűlölködésnek a válás után, végül is létrejön egy csomó más szál is,de egyetértek az ultimátumoddal!

2013. jan. 3. 08:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk hasonló a felállás, párom volt felesége van volt anyóssal ilyen viszonyban, mikor váltak és a nő beperelte a páromat, hogy fizesse az ügyvédjét is, akkor igencsak rosszul esett, mikor az anyósjelöltem, akivel amúgy jó viszonyban vagyok, inkább a nőt meg a gyerekeket hívta meg a születésnapjára, minket csak utólag, mert nem akart feszültséget... Az igazából nem hatja meg, hogy a páromat teljesen kikészíti idegileg a nő, a gyerekeket ellene hangolja, etc. Anyósjelöltem vígan meséli, épp meghívást kapott a párom gyerekes hétvégéjére a nőtől, mert a gyereknek úgysincs kedve az apjához menni, úgyhogy menjenek át sütizni, stb. Mindez párom tudta nélkül. Háát, megértelek, valahol az embernek a vérszerinti családja a hátországa, bizonyos szintű lojalitást normális esetben azért kellene, hogy mutassanak. Nekem nem is azzal van a bajom, hogy tartják a kapcsolatot és nem köpködik egymást, hanem mondjuk te kézhezveszel egy idézést a volt nejedtől, akinek a ház, az átlagon felüli gyerektartás, stb nem elég, közben meg anyád tud erről, meg arról is, hogy mennyire kivagy a szemétkedésektől, és vígan sztorizik, milyen jófej a volt nejed, meg hogy ő nem akar a kettőtök ügyébe belekavarodni. Szóval gyorsan elkap a hányinger, főleg, ha mindig is erősen kötődtél, bíztál a szüleidben...
2013. jan. 29. 19:39
 23/23 anonim ***** válasza:

azert ez eros:)

ismerek en is olyan part, akik valas utanuj parokkent is "osszejarnak" de legalabbis joban vannak, de hogy anyamek ilyen szinten odalegyenek az exemert, az nekem eros lenne.

persze, legyenek joba, beszeljenek, mittomen, de hogy meg karacsonyozni is osszejarjanak, azt szoknom kellene.

aztan vegiggondolva, az exem is meghivta anyamekat a lakodalmaba - minket nem is, nem is ertem :DD -, de szerintem az szintiszta kepmutatas volt, mert azota sem keresi oket.

szoval ne itelj, hogy ne iteltess, de ha neked ez rosszul esik, akkor nyilvan le kell veluk ulni beszelni errol. elsodlegesen a te szuleid, nem az ovek.

irom ezt 10 evvel kesobb :D

2023. márc. 3. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!