Mit gondoltok arról, hogy egy apa azt mondja a 20 éves lányának, hogy ennyi idősen még ne járjon senkivel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:43
1/9 anonim válasza:
azt gondolom,hogy elég maradi az ilyen apa,nekem egy barátnőm 21 éves,és nem mer ismerkedni senkivel hasonló okok miatt
2/9 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, hogy a lány felnőtt, és döntésképes.
3/9 anonim válasza:
Miért, mikor kezdjen ismerkedni, 30 évesen jöjjön az első szerelem? Baromság.
4/9 anonim válasza:
Nagyon aggodo es tul konzervativ apuka.20 evesen nyugodtan ismerkedhet.sz. ferfival.Sot kell!
Nem jobb ha egy lany mondjuk 25 evesen jon ra h meg bizonyos dolgokat meg sem elt.:))
5/9 anonim válasza:
Jót nevetnék rajta. Oké, hogy az ő kicsi lánya, de épp ideje elengedni.
7/9 anonim válasza:
Még maradinak sem nevezném, mert régen aztán ilyen korban már házasok voltak a nők és anyák. Nem normális az apuka. A lány meg legyen már önálló elvégre felnőtt ember!
8/9 anonim válasza:
Azt, hogy maradi, túlféltő vagy nem normális.
9/9 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az apuka nem akar bizalmi viszonban maradni a lányával. Olyan tanácsot ad, ami illogikus és teljesen ellenkezik a lánya ösztöneivel. Jó esély van rá, hogy a lány ezután kevésbé avatja be az apját a dolgaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!