Mit gondoltok az Ida névről?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 23:43
1/24 anonim válasza:
germán eredetű női név.Nekem nagyon tetszik az egyszerűsége.Szinte minden vezetéknévhez passzol.
2/24 anonim válasza:
Boldog névnapot nekik, bár tegnap voltak. Semmit, volt egy Ida nevű osztálytársam, de valószínű nem minden Ida olyan, mint ő. Ady Ida.
3/24 anonim válasza:
Nekem is tetszik, igaz, volt egy Ida nevű ismerősöm, aki nagyon szép volt, lehet,hogy azért tetszik a név is. :)
4/24 anonim válasza:
Nekem mostanában egyre jobban tetszik.
Fiatalabb koromban a trendi nevek tetszettek, most hogy már 30-as vagyok, nincs még gyerekem, a komolyabb nevek tetszenek.
5/24 anonim válasza:
Amúgy meglehetősen régies név, a 70+ korosztályban vannak inkább a viselői, 100 éve volt divatos. Egyetlen ilyen nevű ismerősöm volt régebben, ő is már túl van a 90-en, ha él még egyáltalán.
7/24 anonim válasza:
Nem tetszik,teve névként elmenne:D
9/24 anonim válasza:
en szerintem tul parasztias hangzasu es valahogy nem igazan vonzo... de lehet ez csak azert van mert meg soha nem talalkoztam egy ertelmes, nagyszeru Idaval. vagy tan azert mert az Ica-t juttatja eszembe?
10/24 anonim válasza:
Nekem olyan semleges. Se nem tetszik, se nem mondom azt hogy nem szép. Van egy Ida nevű ismerősöm, aki Pankának hívatja magát, szerintem tök idiótaság, mert nem is az a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!