Mit gondoltok az Ida névről?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 23:43
11/24 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem tetszik.
12/24 anonim válasza:
Turay Ida volt a legédesebb magyar színésznő! :) nekem őt juttatja eszembe.
13/24 anonim válasza:
Nekem anyósomat hívják így,szóval utálom:)
14/24 anonim válasza:
Sajnos nagyon rossz érzéseim vannak ha meghallom, mert egy bizonyos dolog jut eszembe a viselőjéről, a gyomrom is összeszorul. Amúgy a név szép.
15/24 anonim válasza:
Nekem a nagymamám Ida.
Egyáltalán nem tetszik.
28/n
16/24 anonim válasza:
Komolyan ennél a kérdésnél is megy a lepontozgatás? Nevetséges. Itt nincs rossz válasz, ha nem tudnátok.
17/24 vaszily katalin válasza:
nekem volt egy koléganöm akit igy hivtak Ida.csemegepult mögöt.öszintén megmondom kedves volt meg aranyos mig ki nem derült az alatomosága.félre rakta az árut amit haza akart vini hogy lejárjon a szavatosága .fél áron hazavihese.de öt tete ki a fönök.na mindegy. egyszerü s méltoság is eszembe jut a névröl.
18/24 anonim válasza:
Szar.....én a Tündét ajánlom mint Kiszel Tünde
vágod !!!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!