Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után ez csak számomra ilyen abszurd? Mit gondoltok?
Engem is a nőci fogott meg.
- Édesem hová is megyünk karácsonykor, a szüleidhez?
- Nem az anyósomékhoz.
- Hozzánk?
- Nem, az exfeleségemékhez szóval a mami a meggyes sütit szereti, após meg a sangriát.
...ehhez kell nagy pofa. Az elég hosszú idő még a legfurcsább dolgokat is normálissá teszi a benne élőknek. Kívülállóként durva, te nézőpontodból árulás, nekik természetes. De ige, én is kiakadnék, s inkább haza se mennék, attól még te a lányuk vagy ő meg csak beházasodott majd kivált tag.
Szerintem sem normális. Nekem is van olyan exem akivel a szüleim beszélő viszonyban vannak, de szó sincs ilyen mértékű "egymás seggét bújásról". Kizárt dolognak tartom hogy karácsonykor meghívnák stb... És már megbocsáss de gusztustalan, hogy a férjed a veled kapcsolats problémáit az anyáddal beszéli meg. Ha tanácsot akar kérni hogy mit vegyen neked karácsonyra, vagy ilyesmi az ok, na de más egyáltalán nem ok. Még ha adott helyzetben nincs is neked igazad egy vitában, akkor is a szüleidnek mögötted kell állniuk.
Szóval mindenképpen túlzásnak tartom ezt a dolgot.
Tudod, egy válás után nem szükségszerű pl utálni és kerülni egymást. Volt jó pár együtt töltött évetek, amit nem lehet semmissé tenni. Ha közös megegyezéssel váltatok el, akkor nincs ok arra, hogy ne lehessen a másikkal egy laza kapcsolatot tartani.Ha a lányotok férjhez megy, akkor mégis, miként fogod kezelni az apját az esküvőn pl?
A szüleidet arra megkérheted, hogy lehetőleg ne találkozz az exeddel össze náluk. De ezen túlmenően valóban a szüleid döntése, miként bánnak azzal az emberrel, aki jó pár évig a családba tartozott.
Én sosem váltam el, de nekem az anyósom anyám helyett anyám volt. Amikor meghalt a férjem, nekem ugyanúgy megmaradt az anyósommal a kapcsolatom. És szerintem nincs különbség válás és özvegység között , hiszen újra férjhez mehettem volna. Az anyósommal akkor sem változott volna meg a kapcsolatom.
Kérdező, te is egy felnőtt ember vagy, a szüleid is felnőtt emberek. Ha nektek az ex férjeddel 20 éves a gyereketek, akkor feltételezhető, hogy a szüleiddel is huszonéve van kapcsolata. Namost az odáig OK, hogy ti úgy döntöttetek, hogy elváltok egymástól, de miért gondolod azt, hogy ettől a volt férjed és a szüleid között meglévő huszonéves emberi kapcsolatnak is változnia kell? Nem ők vesztek össze egymással, ti váltatok el...
Szóval én azt gondolom, hogy a mai világban lehet, hogy furcsa, de az semmiképp nem ördögtől való dolog, ha az emberek között jó viszony van. Szóval tudod, szerintem ezek a "hogy mernek jóban lenni" ilyen tipikus önző emberi gyarlóságok, mittudomén "összevesztem a szomszéddal, hogy képzeli a párom, hogy ugyanolyan kedélyesen elcseveg a szomszéd feleségével?" - pedig hát kicsit gondolkodva beláthatjuk, hogy két felnőtt ember konfliktusa arra a két felnőtt emberre tartozik, csak és kizárólag, a környezet bevonására ebbe semmi alap nincs, és nem is jó dolog.
Szerintem ez így ilyen formában nem normális. Jobb lenne egy udvarias, de távolságtartó viszonyt fenntartani.
A volt férjed talán pont olyan, amilyen fiúgyermeket szerettek volna a szüleid, de ez még nem ok arra, hogy majdhogynem "lecseréljenek" vele.
Én büszke vagyok, biztos megmondanám a szüleimnek, hogy akkor fogadják őket örökbe, én meg mentem, és nem is látnának utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!