Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakulna a tartásdíj magas végkielégítés esetén?
Volt feleségemnek tisztességesen fizetek 2 gyermekünk után havi 70-70 ezer ft-ot. A bíróság esetünkben nem a százalékos formát választotta hanem a havi fix 70-70 ezer ft összeget. Azzal érvelt a bíróság, hogy magas keresetnél nem ajánlott a százalékos forma, mert az már meghaladná a gyermek tényleges szükségletét.
Egy esetleges munkamegszűnés esetén nekem kb. 5 millió ft végkielégítést fizetne ki a munkáltatóm egyösszegben!
Kérdésem, hogy ez esetben hogyan alakulna a tartásdíj? Tisztában vagyok azzal, hogy kell majd fizetnem a végkielégítésből is, de hogyan, mennyit?
Havi 70-en 2x?
Ráadásul te ajánlottad fel?
Ez nem elég neki és fellebbez?
Tedd össze a kezed öcsém, hogy megszabadultál tőle! Mintaapa lehetsz, legalább is annak tűnsz.
jó parti vagy apám, nem mondom! :D
csodálom, h nem szült neked még 2 gyereket, akkor még több lóvét leakaszthatna rólad.
ha étteremben eteted a 2 gyereket naponta, még akkor is sok a 70 rugó. jó világuk lehet a srácaidnak :D
Köszönöm a válaszokat! Sajnos semmi nem volt elég neki, de szerencsére a hatóságok átlátták, hogy mire is megy ki az egész, így elutasították volt feleségem beadványait.
Úgy vélem az élet fogja majd megmutatni, hogy milyen apa is lettem. Igyekszem mindent megtenni gyermekeimért, bár sokszor nehéz, sokszor gördít volt feleségem akadályokat elém.
Köszönöm
#16 amint látod nem egy birka a kérdező, gondolom megoldja.
De ha én lennék a volt feleséged (ami kizárt mert pali vagyok), akkor bemondanám, hogy "Jenő" én spóroltam az eddigi lóvéból, majd fizetsz ha tudsz, és köszi, hogy eddig is ennyit adtál.
Naiv vagyok mi?
Utolsó most ezen nagyot nevettem, köszönöm!
Nem hiszem, hogy a rosszabb időszakban feleségem ilyet mondana nekem, ellenkezőleg biztosan végrehajtást is kérne, meg feljelentene amint nem küldöm a tartásdíjat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!