Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek párt, ha nem tudok elmenni sehová, mert anyám sem vigyáz a kicsire?
És te mit tudsz az én életemről?
Mert szerintem semmit. 16 éves korom óta dolgozom, több nyelven beszélek, soha nem buliztam. Marha nagy szórakozás mi? És marhára utálom, amikor valaki csak az alapján beugat meg ítélkezik, hogy a párom idősebb nálam. Holott ti magatok teszitek magatokat elviselhetetlenné.Többek között az ilyen mentalitással, hogy számotokra ismeretlen embereket ítéltek meg a nagy semmi alapján. Aztán meg jöttök ezzel, hogy jajj mert a fiatalok ezt még nem értik. Persze, nekünk nyilván semmi gondunk, nekünk nincs rezsink, nem is eszünk,hogy pénzt költsünk.
Ez az apakomplexus meg nevetséges. Apakomplexusa annak van, aki az apját keresi a párjában, ez messziről látszik. Vicc, hogy megpróbáljátok ráhúzni a társadalom összes fiatalabb nőtagjára, akinek nála 10 évvel idősebb a párja.
A válaszom egyébként nem rád vonatkozott, hanem arra, aki azt mondta kevés mellettünk az esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!