Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy keressek párt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keressek párt, ha nem tudok elmenni sehová, mert anyám sem vigyáz a kicsire?

Figyelt kérdés
Senkit nem tudok megbizni avval, hogy vigyázzon a gyerekemre, amig valahova elmegyek egy héten 2x. Most akkor hogy keressek igy párt magamnak vagy hogy járjak el valahová is, mondjuk tornázni? Majd 10 év múlva, amikor a kicsi már nagy lesz? De akkor én meg 40 valahány éves leszek. Addig várnom kell?
2012. dec. 13. 19:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%

És te mit tudsz az én életemről?

Mert szerintem semmit. 16 éves korom óta dolgozom, több nyelven beszélek, soha nem buliztam. Marha nagy szórakozás mi? És marhára utálom, amikor valaki csak az alapján beugat meg ítélkezik, hogy a párom idősebb nálam. Holott ti magatok teszitek magatokat elviselhetetlenné.Többek között az ilyen mentalitással, hogy számotokra ismeretlen embereket ítéltek meg a nagy semmi alapján. Aztán meg jöttök ezzel, hogy jajj mert a fiatalok ezt még nem értik. Persze, nekünk nyilván semmi gondunk, nekünk nincs rezsink, nem is eszünk,hogy pénzt költsünk.

Ez az apakomplexus meg nevetséges. Apakomplexusa annak van, aki az apját keresi a párjában, ez messziről látszik. Vicc, hogy megpróbáljátok ráhúzni a társadalom összes fiatalabb nőtagjára, akinek nála 10 évvel idősebb a párja.

A válaszom egyébként nem rád vonatkozott, hanem arra, aki azt mondta kevés mellettünk az esélyed.

2012. dec. 15. 13:15
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja és köszönöm, de az én szüleim nem váltak el, sőt a nagyszüleim és dédszüleim sem. Egyetlen ember sem vált el a családomban soha, apukámmal is nagyon jó kapcsolatban vagyok. Nem mindenki apakomplexusos. És ha az lennék, akkor talán egy apám korabeli 50 éves embert keresnék.
2012. dec. 15. 13:16
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Na és még annyit, hogy személy szerint senkit sem neveztem megkeseredett perszónának, főleg nem azt, akinek gondja van. Azt mondtam sok van a korosztályotokban és mint olvastátok ott volt, hogy "Tisztelet a kivételnek". Ha ezek után magatokra vettétek, akkor egészségetekre.
2012. dec. 15. 13:20
 34/34 anonim ***** válasza:
Kérlek, ne minket, fiatal lányokat okoljatok azért, mert ti nem találtok magatoknak párt. Ennyi erővel ha nekem nincs éppen senkim, szidhatom az összes nőt korosztályomtól függetlenül hogy na most épp miattuk nem jut nekem is. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam, ez megint ilyen a másikra mutogatás, pedig ez pont nem az a téma amikor a másik emberre kell mutogatni mert nekünk éppen nem sikerül. Ezért írta a megkeseredett szót az egyik válaszoló, és meg is tudom érteni amennyiben itt ilyen egymásra mutogatás meg egymás ócsárolása megy. Szabad párválasztás van, hadd válasszuk már azt, akit szeretünk, akivel együtt boldogok vagyunk... és akkor éppenséggel nem arra fogok gondolni, hogy ó jaj, most elvettem ezt a férfit egy harmincas gyerekes édesanya elől... Na szép napot mindenkinek
2012. dec. 15. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!