Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek párt, ha nem tudok elmenni sehová, mert anyám sem vigyáz a kicsire?
Figyelt kérdés
Senkit nem tudok megbizni avval, hogy vigyázzon a gyerekemre, amig valahova elmegyek egy héten 2x. Most akkor hogy keressek igy párt magamnak vagy hogy járjak el valahová is, mondjuk tornázni? Majd 10 év múlva, amikor a kicsi már nagy lesz? De akkor én meg 40 valahány éves leszek. Addig várnom kell?2012. dec. 13. 19:44
2/34 anonim válasza:
Anyukád miért nem vigyáz a gyerekedre?
Nem kötelező azonnal párt találni. Most a gyerekedre koncentrálj egy picit, ne pasik után kolbászolj.
3/34 anonim válasza:
Babyszitter, keresztanya, barátnő, testvér?
4/34 anonim válasza:
A gyerek apját bízd meg a felügyelettel, ne anyukád.
5/34 A kérdező kommentje:
Tesóm Pesten lakik, havonta egyszer jön. Az apuka ragaszkodik a vasárnapi egy találkozáshoz és kijelentette, hogy a többit úgy oldom meg, ahogy akarom. Barátnőm néha vigyázna rá, de nem rendszeresen, mert neki is van egy és ő is az anyukájával lakik és eléggé nem szereti, ha rokonokon kivül mászkálás van. Mármint a mama nem szereti. Bébiszitterre nincs pénzem, mert egyedül nevelem a gyerekemet, örülök, ha őt is el tudom tartani meg magamat. Szóval patthelyzet. Anyu kétszer vigyázott rá, de azt mondta, hogy ő se járt el mellettünk tornázni meg fodrászhoz, ezért nem is érti mit akarok. Imádom a lányomat, de jogom van ahhoz, hogy néha kimozduljak itthonról, akár egy moziba elmenni, stb. De nem tudom megoldani. Aki azt mondta, hogy várjak, az mit gondolt, 10 évet várjak? Akkor leszek 44 évves. Akkor ismerkedjek?
2012. dec. 13. 19:57
6/34 anonim válasza:
Te vállaltad a gyermeket, ne mást hibáztass.
8/34 A kérdező kommentje:
Fú, nem azt mondom, hogy a gyerekem meglétével van gondom... Csak van-e tippetek, hogyan oldjam meg ilyen adott lehetőségekkel azt, hogy néha elmehessek valahova én is.
2012. dec. 13. 20:00
9/34 anonim válasza:
Ha moist ismerős és anyád nem vigyáz rá, bébiszityóra nincs pénz, szerinted mi van még?? Semmi. Majd ha ovis lesz. Bölcsibe add be esteleg.
10/34 A kérdező kommentje:
Óvodás már régóta, én meg dolgozom. Arra gondoltam, hogy az apjával beszélek mégis, bár amennyire elég neki a heti egy alkalom, nem hiszem, hogy belemegy. De megpróbálom.
2012. dec. 13. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!