Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy keressek párt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keressek párt, ha nem tudok elmenni sehová, mert anyám sem vigyáz a kicsire?

Figyelt kérdés
Senkit nem tudok megbizni avval, hogy vigyázzon a gyerekemre, amig valahova elmegyek egy héten 2x. Most akkor hogy keressek igy párt magamnak vagy hogy járjak el valahová is, mondjuk tornázni? Majd 10 év múlva, amikor a kicsi már nagy lesz? De akkor én meg 40 valahány éves leszek. Addig várnom kell?
2012. dec. 13. 19:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont párkeresésnél komoly hátrányban vagy, amikor ennyi apakomplexusos huszonéves, meg tizenéves csaj van. :)"

Szerintem nem a fiatal lányok apakomplexusosak, hanem a 30 alatti (sokszor még afölötti) férfiak hihetetlenül éretlenek és gyerekagyúak. Manapság ha egy lány komoly, érett kapcsolatot akar, ahhoz legalább 30 éves férfit kell keresnie, és még az se biztos, hogy érett bármiféle családalapításra, felelősségvállalásra.

2012. dec. 13. 21:55
 22/34 A kérdező kommentje:
Most hivtam fel a volt páromat (apukát), hogy a héten még egy estén vigyázzon a kicsire, mit szólna hozzá és belement. Nem is nehezen. Most, hogy különmentünk, jobban megértjük egymást. Csak meg kell beszélni előre, hogy mikor mennék és mehetek : ) Itt a válasokon jól felhúztam magam és meg mertem kérdezni. Köszi!!
2012. dec. 13. 21:57
 23/34 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet: írtad,h a barátnőd vigyázna rá, de a barátnőd anyukája nem örül, ha sokan vannak náluk. Esetleg lehetne az is hogy a barátnőd addig átmegy hozzád és nálad vigyáz a 2 gyerekre. Aztán te meg cserébe egy másik alkalommal vigyázol a 2re. Akár meg is beszélhetnétek, hogy pl. minden szerda délután tali, és egyik héten szerdán te, másikon meg ő van a gyerekekkel. Randin úgyis elmész kávézóba, moziba stb... szóval nem baj,ha otthon nálad van vki addig.
2012. dec. 14. 10:36
 24/34 anonim ***** válasza:
15%
a gyerek az első,ez van. tornázni menj olyan helyre ahol van gyerekfelügyelet,vagy menj babás tornára. rengeteg helyre lehet menni gyerekkel. párt találni meg nem ráér, jó én más vagyok de nekem fura h szakitás-válás után egyesk azonnal pasi után mennének-nem rád értem,meg ne sértődj! havi 1-2 alkalomra próbálj befizetni egy családi napközibe,akár csak fél napra amig összeszeded magad. tényleg nem várhatod el senkitől h babázzanak helyetted/bár megtehetnék/de ezzel nem tudsz mit kezdeni.
2012. dec. 14. 11:38
 25/34 anonim ***** válasza:

Nézd, én 5 évig neveltem egyedül a fiam (születésétől kezdve), tudom, hogy milyen, amikor azt érzi az ember, hogy bezzeg mások mehetnek, csak nekem nem lehet. Aki kapcsolatban él, úgy nevel gyereket, az általában nem tudja, milyen ez, sokan azt mondják, nekik sincs több szabadidejük, de azért na, egy egyedülálló anyának még napi öt percek sincsenek általában, és ettől egy idő után be lehet golyózni.

Na meg a párkeresés is valós probléma, ha nincs az embernek segítsége, akire rendszeresen lehet számítani, hiszen oké, hogy a gyerek egy idő után ovis, iskolás, stb., de nyilván munkaidőben az anyuka meg dolgozik, utána meg a gyerekkel van. Időnként persze csak-csak tud az ember segítséget kérni, de kevesen vannak, akik a saját magánéletük mellett ezt rendszeresen be tudják vállalni. Mondjuk tény, hogy az sokat javít a helyzeten, ha előre egyeztetsz :) Én se szeretem, ha valamit fél órával korábban jelentenek be, legyen szó bármiről, program, vagy akármi, így nyilván más sem örül, ha azzal keresik, hogy most vigyázz a gyerekre, mert mennék ide meg oda, szóval ezeket fixálni kell időben.

Nálam mondjuk a párkeresés úgy alakult, hogy neten ismerkedtem. Ez még önmagában nem csodaszer, én többször azon a ponton voltam, hogy hagyom a francba az egészet, mert vagy csak hülyékkel futok össze, vagy ha esetleg tényleg érdekelne valaki, akkor meg minek szórakozzunk egymással, úgysem lesz időm találkozni vele. Eltelt így pár év, és már igazán nem számítottam rá, hogy lesz bármi is, amikor a párommal megismerkedtem egy társkereső oldalon, és egy szerencsés véletlen folytán sikerült vele kétszer is normálisan randiznom, úgy, hogy volt, aki vigyázzon a gyerekre. Onnantól kezdve viszont már mindig hármasban voltunk. Elsülhetett volna ez nagyon rosszul is, de szerencsére nem így lett, nagyon hamar összekovácsolódtunk egy családdá, de ehhez tényleg a szerencse is kellett.

2012. dec. 14. 15:04
 26/34 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, ezzel az apakomplexusos dumával engem is eléggé megsértettetek, de magatokat égetitek vele.

24 múltam, a párom 35.

Kit kellett volna választania?? Egy gyerekes elvált nőt? Mégis ki akarja másét nevelni?

Teljesen érett gondolkodású felnőtt ember.

Talán ha nem lenne ennyi undok, megkeseredett perszóna a korosztályotokban,akkor körülnézett volna ott is.

Ne azt okoljátok, akit választanak, hanem keressétek magatokban a hibát.

Nem véletlenül kerüli az emberek zöme az elvált gyerekes nőket. Nem amiatt a gyerek miatt elsősorban, hanem a hozzáállás és viselkedés miatt.

Tisztelet a kivételnek. (Akinek viszont eszébe nem jutna a fiatalabb nőt hibáztatni, csak mert nem vele egykorú a pasija).

2012. dec. 14. 18:26
 27/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, 24 éves, még nem megkeseredett lány. Csak bizni lehet abban, hogy 35 éves korodra nem leszel megkeseredett perszóna, ahogy rólunk irták. Ha valakinek gondja van, miért megkeseredett perszóna? Te még gondtalan vagy, valószinőleg tanulsz még, fogalmad ? Haverok, buli, Fanta volt, meg suli, angol, szerelem. Mit tudsz te rólunk? NE irogass olyan témában választ, amiről halovány kis bolhafingod sincsen. MEgkimélnél vele minket, megkeseredett perszónákat.
2012. dec. 15. 09:21
 28/34 A kérdező kommentje:
Mármint azt akartam irni, hogy neked semmi fogalmad a mi életünkről. A te korodban még nekem is buli volt az élet. Most sem vagyok megkeseredett, csak más gondokat kell megoldanunk, mint neked, akinek még csak a pasizáson, ruciválasztáson, barátnőzésen és bulizáson, meg tanuláson jár az eszed. Majd ha 3 éves leszel, kérlek akkor irj ide ebben a témában, mert közöd nincs a 35 évesek és gyerkesek problémáihoz. Tudod milyen vagy? Olyan, mint a szeretők. Ők okolják a feleségeket és pocskondiázzák őket, mert elhanyagoltak, stb. Ők könnyen beszélnek, ha más gondjuk sincs, mint öltözködni meg a pasit fogadni. Hol vagy te ahhoz, hogy ehhez a témához hozzászólj?
2012. dec. 15. 09:24
 29/34 A kérdező kommentje:
3 helyett 35-öt akartam irni, csak nagyon felhúztál, még irni is elfelejtettem a hülyeségedtől és a pimaszságodtól.
2012. dec. 15. 09:26
 30/34 anonim ***** válasza:
75%

A kérdezőnek tökéletesen igaza van. A 24 éves lány is apakomplexusos lehet. Ez ma már nagyon gyakori, hisz nagyon sok az elvált család, apuka dobbant. Ma már ez a gyerekek minimum felét érinti. (A másik ok pedig - emiatt is, hogy apuka lelép vagy a feleség dobja - hogy a mai fiatla nők nagy része érzelmileg fejletlen. Azt hiszi hogy ő a felnőtt, nagyon komoly nő, holott legtöbbször csak besavanyodott, álproblémákkal tarkított, érzelmileg sivár életet takar. Az általuk leszólt elvált anyuka is sokkal jobb társaság.)

Hisz tudvalévő, hogy az empátiát, az érzelmi intelligenciát az apa tudja a legjobban átadni. Az anya is képes, csak hosszabb folyamatban.

2012. dec. 15. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!