Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha a ferjem mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a ferjem mar tobbszor is megutott mar, el kellene valnom, vagy a gyerek miatt turnom kell?

Figyelt kérdés
5 eve vagyunk hazasok,nem mondom,hogy minden nap megut,de elofordul,ezek a veresek nem véresek,de itt ott maradtak foltok,neha pedig nem megut,hanem kopdos,rugdos,nem tudom,hogy ez normalis e,turjem vagy se,sajnos ezt latja a fiam is es ha pl. valamit nem engedek meg neki gond nelkul nekem esik vagy lekop,eddig azert nem valtam,mert ugy gondoltam a gyereknek igy a jobb es inkabb turtem,de most mar kezdem azt hinni,hogy tevedtem,nem akarom hogy o is ilyen legyen,hogy ezt a fajta viselkedest normalisnak talalja,azt meg plane nem akarom,hogy o is ilyen legyen

2012. dec. 5. 13:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
17-es! Az, hogy egy gyerek tisztelje az anyját ilyen körülmények között az lehetetlen, max ha a nőnek "szerencséje" van sajnálja. Valóban igaz, hogy a testvéreim/én sem tudtunk soha tisztelettel beszélni anyánkkal, vagy igazat adni neki valamiben, hallgatni rá. Teljesen abszurd elvárás bárkitől hogy olyanra hallgasson aki még saját magért sem képes felelni. Kb. milyen alapon szól ez hozzám, ha megvédeni nem akar, csak az életemet teszi tönkre (ő is). Ettől függetlenül persze nem ütötte meg soha egyikünk sem. De nem nem tiszteljük, a szeretet is elmúlt valamikor. Mára már kapcsolat sincs. Az öcséd nagyon rosszul reagál az tény. Nem tudom miért, gondolom ő is lát más példát, mégis ez az elnyomó. Nem tudom mi játszik be ilyenkor, hogy ki hogyan választ, gének, emlékek.. nehéz dolog. De akkor is hiszek a szabad akaratban. Ahogy megvan az agresszív és a bántalmazó félnél is, csak egyik sem él vele. De ehhez joguk van. Csak minden esetben a gyerek sajnálom. Olyan rosszul működik a világ, hogy mindenkinek lehet gyereke...
2012. dec. 5. 14:23
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

15-ös Onnan veszik a válaszolók, hogy a gyerek is ilyen lesz, hogy a kérdező írta le, már most utánozza az apját: "sajnos ezt latja a fiam is es ha pl. valamit nem engedek meg neki gond nelkul nekem esik vagy lekop". Nyilván nem mindenkire igaz az, hogy átveszi azt a mintát, hogy a férj bántalmazza a feleségét, de azért elég gyakori jelenség. Sokszor az elnyomott, bántalmazott emberek később másokkal teszik ugyanazt, mint amit nekik kellett elszenvedniük, és ők maguk válnak bántalmazóvá.

Kérdező, Te meg menekülj minél hamarabb ebből a házasságból, ez számodra is elviselhetetlen, és a gyerek számára is nagyon káros. Ilyen családi környezetben szinte kizárt, hogy egészséges lelkivilágú felnőtt ember lehessen belőle.

2012. dec. 5. 14:33
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismételni tudom a többiek válaszát.Se magadnak,de főleg a gyereknek nem teszel jót,ha ezzel a fazekas alkesszel maradsz.Néhány asszonyságnak olyan buta a gondolkozása,hogy fáj.Mégis mitől lenne jobb az a gyereknek,ha egy ilyen állat mellett nő föl?Ébresztő!
2012. dec. 5. 15:37
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ! Ahogy olvastam soraidat rendessen felidegeskedtem.Nálunk nagyon hasonlo volt a helyzet,rengeteget tudnék mesélni.A mocskos apám miatt kész idegroncs lettem.Nálunk nem volt ünnep mert volt ugy hogy karácsony estéjén apám agyonverte anyumot az ajándékozás után.Mindenért kapot,először csak évente egy egy pofon aztán már durváb.Nekem az öcsém elkezdte utánozni apámat,leköpte anyumot,volt ugy hogy fölé állt,mert nem akart szót fogadni,pedig anyum csak miatunk tűrte ezt.Most már jobb a helyzet,anyum az öcsémmel elköltözött,de nem említsük egy pillanatra se a nevét a gazembernek.Sokszor előjönnek az emlékek,most is mikuláskor,hogy míg más gyerek a mikulást várta,míg mink az apámat,hogy szegény anyum fog e kapni.A gyereked érdekébe állj talpra,netedd tönkre magad légyszives!!! 30nő
2012. dec. 6. 09:01
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Rugdos,eköp, megaláz, ez még csak a kezdet. Gyermeked is ezt látja és nem tud megvédeni, ami romboló hatással lehet a gyermeked lelkére.

Itt csak a válás segíthet és próbáld meg boldogságban, de külön felnevelni a gyermekedet.

Szerencsére nem minden esetben az otthonról hozott rossz példát másolják le a sérült emberek, de gyakran előfordul. Ha másért nem, de a gyermekedért tedd meg, hogy békében éltek, külön ettől az "állattól".

2012. dec. 6. 11:57
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Hány elcs.szett sorsú ember kell még, hogy rá jöjjön mindenki, hogy a szar kapcsolatban maradás ÁRT A GYEREKNEK!

Hogy lehetnek az emberek ilyen idióták?

Néhány tanács:

Látlelet

Feljelentés

Beadni a válást,

Rendőri őriztet kérése!

2012. dec. 6. 18:22
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismételni tudom magam: rég le kellett volna lépned. Nagyon hamar pótold!
2012. dec. 8. 10:51
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Válj el minél előbb! Mindkettőtök érdeke!

Látod a gyereked mintája is az apja, ilyen lesz ő is és ez neki se jó. Normális egészséges embert kell belőle nevelned, de ilyen férfi-minta mellett ez nem lehetséges.

már most köpköd, rugdos, mi lesz, ha nagyobb lesz? Ugyanazt fogja csinálni, mint az apja, mert megszokja, hogy veled lehet, ez a normális. És gondolj bele, később a saját feleségével is ezt csinálja majd, mert ezt látta otthon, neki ez lesz a normális.

Ilyen gyereket akarsz?

2012. dec. 9. 15:44
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
hmm,ezt magadtól is tudnod kellene egyáltalán nem normális.Azt mondom mint a többiek minél előbb hagyd ott a nem normális párodat.Nem is értem miért gondoltad a gyerekednek igy jó lesz.De neked sem.Lesz belőled egy emberi roncs.Nem áldozhatod fel magad egy ilyen házasságba a fiadért.Tudod mi lesz a hála?Mivel ezt látja ebbe fog felnőni majd ő is verni fog.Van itt egy nő,vagy 30éve veri a férje,igaz már kíméletesebben ne legyen mokesza,mint régen.De ahogy hallom már nem csak a férj veri a fia is aki már felnőtt.A nő pedig ugy látom már az italba menekült.Részegen soha nem láttam,de ha látom látszik a fején az alkeszok jellegzetes vonása.sosem értettem miért maradt azzal a barommal.De az is ugy fog meghalni sosem volt boldog.De te akarj az lenni...menekülj
2012. dec. 9. 16:34
 30/38 anonim ***** válasza:

Szerintem ez megint csak egy népek idegeit borzoló kitaláció!

Senki ne mondja már nekem, hogy érkezett a kérdésre sok válasz, gyakorlatilag mindenki ugyanazt erősíti a kérdezőben, hogy az ilyen pasit hagyja ott. Nem várható más jellegű válasz. A kérdés mégis kiemelésre került. Kérdezem én: miért?

2012. dec. 9. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!