Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha a ferjem mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a ferjem mar tobbszor is megutott mar, el kellene valnom, vagy a gyerek miatt turnom kell?

Figyelt kérdés
5 eve vagyunk hazasok,nem mondom,hogy minden nap megut,de elofordul,ezek a veresek nem véresek,de itt ott maradtak foltok,neha pedig nem megut,hanem kopdos,rugdos,nem tudom,hogy ez normalis e,turjem vagy se,sajnos ezt latja a fiam is es ha pl. valamit nem engedek meg neki gond nelkul nekem esik vagy lekop,eddig azert nem valtam,mert ugy gondoltam a gyereknek igy a jobb es inkabb turtem,de most mar kezdem azt hinni,hogy tevedtem,nem akarom hogy o is ilyen legyen,hogy ezt a fajta viselkedest normalisnak talalja,azt meg plane nem akarom,hogy o is ilyen legyen

2012. dec. 5. 13:34
1 2 3 4
 11/38 Ditta323 ***** válasza:
100%
Gyerek miatt együtt maradni egy vadállattal? Komolyan nem értem a nőket. A gyereknek nem tesz jót ha ezeket látja, folyamatos veszekedések vannak. Már rég ott kellett volna hagynod. A házasságotok elején is ilyen volt?
2012. dec. 5. 13:44
 12/38 A kérdező kommentje:
lehet hogy ilyen volt,csak nem vettem eszre,a bajok akkor kezdodtek,mikor a gyerek megszuletett
2012. dec. 5. 13:47
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis a ferjed viselkedese, amit nagyon jol erzel, viszont mar tapasztalod is, hogy a gyerek befolyasolhato, konnyen tanul, a kornyezeteben amit lat atveszi pl., jelen esetben is ez tortenik, hiszen megfigyelte a ferjed viselkedeset, igy most vedekezik, ellenall, amit lat, amit tanult, azt alkalmazza, s eppen ezert kell surgosen valtoztatnod, viszont mivel agressziv, akar kiszamithatatlan is lehet a ferjed, ezert ovatosan, tehat nem artana ezt kidolgoznod, hogy vedelemben legy, pl. koltozz a szuleidhez, de indisd el a valopert!
2012. dec. 5. 13:49
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, hogy a gyerek ilyen legyen, akkor NAGYON SÜRGŐSEN válj el! Most szívja magába a szülői viselkedésmintát, méghozzá elsősorban az apait. Ha még évekig húzod a dolgot, a gyerek pont olyan lesz, mint az apja, és egy kamasznál már nem fogod tudni visszacsinálni.
2012. dec. 5. 13:50
 15/38 anonim ***** válasza:
52%

Csak azt nem értem, hogy aki azt írja, hogy a gyerek is ilyen lesz az honnan veszi? Lát ilyet közelről? Két fiútestvérem van, egyik sem ütné meg soha a feleségét, apánk hiába verte szét otthon a családot. Sőt, már akkor lelkiismeret furdalásuk van, ha egy kicsit felemelik a hangjukat. Erre szerintem ugyanannyi példa van, mint az ellenkezőjére. Az hogy anyánkat egyik sem tiszteli, én sem az biztos, de ezt magának alakította ki, azzal hogy tűrt, illetve értünk sem volt képes változtatni, nincs benne semmi tisztelni való, de ezt egyik testvérem sem vetíti ki más nőkre.

Az persze igaz, hogy a gyerekben maradandó nyomokat hagy, és ezzel jobban gyerekkort/ életet nem lehet tönkretenni.

De a szabad választási joga mindenkinek megvan arra, hogy milyen lesz felnőtten. Csak nehezebb így elindulni mint egy szerető családból. A lányokról, a férfiakba vetett bizalmakról pedig ne is beszéljünk, pár pszichológiai könyvet én is meg tudnák tölteni tartalommal.

Nem értem az ilyen nőket mint a kérdező. Ugyanannyira nem mint az agresszív férfiakat.

2012. dec. 5. 13:57
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Megvárod hátha veri majd a gyereket is?
2012. dec. 5. 14:05
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk speciel pont az van, hogy az öcsém 16 éves kora óta minden gond és szívbaj nélkül kezet emel anyára. Aki meg csak sír és tűr ahelyett, hogy lépne.

Próbáltam segíteni nekik, amikor olyan lakásom volt, anyukám jöhetett hozzám, ha akart, és nyári szünetekben az öcsém is magamhoz vettem, próbáltam nevelni. De akkor már mindegy volt. Velem normálisan viselkedett, mert érezte, hogy nincs kecmec, ha nem csinálja azt, amit mondok, akkor retorzió van. De amint hazament, két nap után megint ugyanolyan volt. Egyszerűen azért, mert érezte, hogy anya gyenge, vele azt csinál, amit akar.

Nyilván nincs garancia arra, hogy a kérdező gyereke is ilyen lesz. De amit írt, abból azt tudom leszűrni, hogy a gyerek fejében már most az van, hogy teljesen normális, ha anyukát megüti, leköpi. És még csak egy kisgyerekről beszélünk! Ha ez a tendencia, mi lesz belőle később?

2012. dec. 5. 14:05
 18/38 anonim ***** válasza:
25%
Lehet megvárja.. Aztán majd együtt sírnak. Sőt apuci is beszállhat, hogy "bocsássatok meg nem akartam, soha többet nem fordul elő" Kellenek a közös élmények, érzések. Még lehet jót is tesz a kapcsolatuknak....
2012. dec. 5. 14:07
 19/38 A kérdező kommentje:
a gyerkoc csak akkor csinalja ezt,ha az apuka is ott van,ha nincs,akkor nincs vele semmi gond
2012. dec. 5. 14:11
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan kérdezed, hogy tűrjél vagy válj? És hogy ez mennyire normális? EMBER! Nem csak magaddal szúrsz ki, hanem a gyerekeddel is! MÉG MA LÉPJ! Ne halogasd!!!!!
2012. dec. 5. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!