Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiköltözhetek apához?
Szüleim 10 éve elváltak,én akkor 7 éves voltam.
Apukám kiköltözött Los Angelesbe a barátnőjéhez,én anyuval maradtam itthon. Apával is nagyon jó a kapcsolatom,karácsyonkor mindig itthon volt,szünetekben és nyáron is sokat találkoztam vele.
Szeretnék kiköltözni és jövőre már ott folytatni a sulit.
Ok.: -anya már 5 éve együtt van a barátjával,aki most ide
költözött,de nem igazán bírjuk egymást... -.-'
- egész nyáron kint voltam apánál és össze jöttem
egy fiúval és ez a "távkapcsolat" így nagyon
rossz. Ha ez még nem lenne elég,ő fekete és
anyát ez nagyon zavarja és folyton piszkál.
- Apa felesége 4 hónapos terhes és jó lenne,ha
nem 3-4 havonta látnám a tesómat. :)
Kb ennyi. Már apa is kinti állampolgár így simán kiköltözhetnék hozzá és ő is nagyon szeretné. A nyelvvel sem lenne problámám,mert felső fokú szóbelim és középfokú írásbelim van angolból,emellett olaszt tanulok ami egész jól megy.
Úgy tudom,hogy 14 éves kor után a gyerek dönti el,hogy kivel akar élni,ha mindekettő szülőnek biztos anyagi körülményei vannak. DE ebbe anyának bele kell egyeznie? És,ha nem megy bele akkor mit lehet csinálni?
17/L
Apukádnak kell kérnie a gyerek elhelyezési pert,de,ha anyukád is megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik akkor nem sok esély van rá. :/
Küldesz magadról egy képet? Mert egyik barátnőm kislánya pont ugyanezt akarja.
Ildi! Legalább nem az én profilomból válaszolnál...tudod,hogy az asztalin én voltam bejelentkezve és nem léptem ki... :/
Istenem...
Jaj, ez olyan ciki, mikor magadnak válaszolsz és elfelejtesz átjelentkezni. Ilyen nagyon meg akartad mutatni magad?
Amúgy igen apukádnak kellene a bíróságon kezdeményezni, de hát fene tudja van-e értelme, nem egy csettintésre van vége a dolognak, és ha már betöltötted a 17-et nem csak kerekítesz, akkor kevesebb mint egy év, és már mehetsz is macera nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!