Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kiköltözhetek apához?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiköltözhetek apához?

Figyelt kérdés

Szüleim 10 éve elváltak,én akkor 7 éves voltam.

Apukám kiköltözött Los Angelesbe a barátnőjéhez,én anyuval maradtam itthon. Apával is nagyon jó a kapcsolatom,karácsyonkor mindig itthon volt,szünetekben és nyáron is sokat találkoztam vele.

Szeretnék kiköltözni és jövőre már ott folytatni a sulit.

Ok.: -anya már 5 éve együtt van a barátjával,aki most ide

költözött,de nem igazán bírjuk egymást... -.-'

- egész nyáron kint voltam apánál és össze jöttem

egy fiúval és ez a "távkapcsolat" így nagyon

rossz. Ha ez még nem lenne elég,ő fekete és

anyát ez nagyon zavarja és folyton piszkál.

- Apa felesége 4 hónapos terhes és jó lenne,ha

nem 3-4 havonta látnám a tesómat. :)

Kb ennyi. Már apa is kinti állampolgár így simán kiköltözhetnék hozzá és ő is nagyon szeretné. A nyelvvel sem lenne problámám,mert felső fokú szóbelim és középfokú írásbelim van angolból,emellett olaszt tanulok ami egész jól megy.

Úgy tudom,hogy 14 éves kor után a gyerek dönti el,hogy kivel akar élni,ha mindekettő szülőnek biztos anyagi körülményei vannak. DE ebbe anyának bele kell egyeznie? És,ha nem megy bele akkor mit lehet csinálni?

17/L

2012. nov. 30. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyerek dönti el, csak a biróság megkerdezhetned, hogy mit szeretne, ellenben nem köteles a véleményt figyelembe venni. Apukanak kellene új gyermek elhelyezési pert indítania es kérelmet is, hogy nála helyezzenek el. Vagy vársz meg egy evet es ha nagykorú leszel, mehetsz
2012. nov. 30. 08:06
 2/8 anonim válasza:
28%

Apukádnak kell kérnie a gyerek elhelyezési pert,de,ha anyukád is megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik akkor nem sok esély van rá. :/

Küldesz magadról egy képet? Mert egyik barátnőm kislánya pont ugyanezt akarja.

2012. nov. 30. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Anyukádnak is bele kell egyeznie. Bírósági úton lehet ezt elintézni, de 1 év múlva már azt csinálsz, amit akarsz, mert nagykorú leszel.
2012. nov. 30. 08:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Itt a kép a 2.-nak:

[link]

2012. nov. 30. 08:18
 5/8 A kérdező kommentje:
2.vagyok. Szia,Noncsi.
2012. nov. 30. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Ildi! Legalább nem az én profilomból válaszolnál...tudod,hogy az asztalin én voltam bejelentkezve és nem léptem ki... :/

Istenem...

2012. nov. 30. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
18 évesen oda koltozol, ahova akarsz. Betoltod a 18-at iskolakezdésig?
2012. nov. 30. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez olyan ciki, mikor magadnak válaszolsz és elfelejtesz átjelentkezni. Ilyen nagyon meg akartad mutatni magad?

Amúgy igen apukádnak kellene a bíróságon kezdeményezni, de hát fene tudja van-e értelme, nem egy csettintésre van vége a dolognak, és ha már betöltötted a 17-et nem csak kerekítesz, akkor kevesebb mint egy év, és már mehetsz is macera nélkül.

2012. nov. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!