Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal Angliaban elunk, neki van egy 4 eves kisfia. A gyerek anyja ugy dontott, o is kulfoldre megy szerencset probalni, Nemetorszagba es viszi a gyereket is. A gyerek felugyeletet babysitterrel tudja csak megoldani?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne, h koteles e az apa beszallni a babysitter dijaba a gyerektartason felul?
A lathatasi koltsegek, ami ugye nem keves mert mi Magyarorszagra megyunk haza, csak az apat terhelik e? Anglia-Nemetorszag-Magyarorszag es vissza.
2012. nov. 27. 22:13
1/19 Jégtánc válasza:
Úgy tudom hogy az apuka engedélye nélkül nem viheti ki az országból.Bár nem tudom ez mennyire valós ha az apuka sem Magyarországon él.A babysittert anyukának kell fizetni.
2/19 A kérdező kommentje:
Kell az apatol beleegyezo nyilatkozat,ez biztos. Szerintunk sem kellene a babysitterbe beszallni de anyuka a felet szeretne vele fizettetni.
2012. nov. 27. 22:20
3/19 anonim válasza:
Nem a kötelező gyerektartáson kívül egy forinttal sem kell többet fizetnie, csak ha akar. Nem értem, mondjuk ha a babysittert sem tudja maga kifizetni a keresetéből akkor mi értelme kimenni.
4/19 Jégtánc válasza:
Óvoda lehet hogy olcsóbban kijön.Ha van bejelentett munkája,lakása,biztosítása,akkor oviba is mehet a gyermek
5/19 anonim válasza:
Angliába más (lehet) a jogi állás. Szóval erről egy ottani érintettet kéne megkérdezni. Mert az egy dolog, hogy itt mi jogos/szokás Magyarországon.
6/19 anonim válasza:
Ha jól értem, minden szereplő magyar, csak a Kérdező és a párja kiköltöztek Angliába, a nő meg a kisgyerekkel most Németországba akar menni (Magyarországról).
Ilyenkor a magyar jog az irányadó.
De, ha rosszul értem, és valójában angol kisgyerekről van szó, javítsatok ki. Abban az esetben ugyanis tényleg nem tudunk hozzáfűzni mi semmit a dologhoz.
7/19 anonim válasza:
Tök mindegy kint mi a szokás, magyar bíróságon lett megítélve a gyerektartás összege és a láthatás is, így magyar törvények vonatkoznak rá.
8/19 A kérdező kommentje:
A kisgyerek magyar es minden szereplo magyar.
2012. nov. 27. 22:43
9/19 A kérdező kommentje:
A magyar birosag megitelt egy osszeget gyerektartaskent,az apa mar most is tobbet fizet onszantabol mert anyuka telhetetlen.A lathatast nem tudja kihasznalni,amit a birosag megitelt a tavolsag miatt ugye,de ha hazamegy,neki kell minden koltseget allni ha latni akarja a fiat?
2012. nov. 27. 22:51
10/19 anonim válasza:
Akkor nyugodtan akarjon bármit, nem fizettethet többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!