Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha a ferjem mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a ferjem mar tobbszor is megutott mar, el kellene valnom, vagy a gyerek miatt turnom kell?

Figyelt kérdés
5 eve vagyunk hazasok,nem mondom,hogy minden nap megut,de elofordul,ezek a veresek nem véresek,de itt ott maradtak foltok,neha pedig nem megut,hanem kopdos,rugdos,nem tudom,hogy ez normalis e,turjem vagy se,sajnos ezt latja a fiam is es ha pl. valamit nem engedek meg neki gond nelkul nekem esik vagy lekop,eddig azert nem valtam,mert ugy gondoltam a gyereknek igy a jobb es inkabb turtem,de most mar kezdem azt hinni,hogy tevedtem,nem akarom hogy o is ilyen legyen,hogy ezt a fajta viselkedest normalisnak talalja,azt meg plane nem akarom,hogy o is ilyen legyen

2012. dec. 5. 13:34
1 2 3 4
 1/38 Sn0wf0x válasza:
98%
Már réges régen el kellett volna válnod. A saját érdekedben most is ezt kell tenned. Viszont ne lepődj meg ha a gyereked szemében te leszel a szar ember és az apjával akar majd maradni. Sajnos azt látja, hogy ha tetvedék módon viselkedik több mindent elérhet és ahol fater van, ott az ütőkártya...te viszont szépen lassan belerokkansz...
2012. dec. 5. 13:37
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek miatt tűrd-e? Ezt most komolyan kérdezed? Ugye nem? Én így nőttem fel a testvéreimmel. Tudod mi lett a vége? Sosem bocsátom meg anyámnak, hogy apámmal maradt és tönkretette az életünket.
2012. dec. 5. 13:37
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyen esetnél kellett volna otthagynod.Férfiként írom ezt.
2012. dec. 5. 13:38
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek nem tesz jót, ha ilyen környezetben nő fel. Mindenképpen próbálj változtatni. Neked pedig csak egy életed van, azt ne pazarold egy ilyen emberre.
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális dolog! A gyerkenek sem ez a legideálisabb "környezet" a fejlődéshez! Én nem gondolkoznék, válnék!
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már az első alkalom után ott kellett volna hagynod. Ez egy erőszakos szar alak, aki egyáltalán nem tisztel téged. A fiad meg nagyon hamar felfogja venni az ő viselkedését, hiszen elsőszámú példaképe az apja.

Szedd össze magad és hagyd faképnél, ne dőljél be semmiféle könyörgésnek. Aki alapból ilyen agresszív, csak idő kérdése, hogy mikor fogja kiütni a fogadat, vagy úgy bezúzni az arcod, hogy életed végéig viselheted a nyomát.

Amúgy azt kérdezd már meg tőle, hogy vajon mit szólna a rokonság, vagy akár a barátok, ismerősök, ha tudnák, hogy ő köpköd és verekszik egy nővel?

Mert az ilyen emberek gyáva férgek, ha nyilvánosságra hoznád, biztos elsüllyedne.

2012. dec. 5. 13:39
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdés a válás, pedig én nem vagyok ennek a híve. Viszont abban az esetben, ha már egy családban az erőszak, verés, köpködés, szidás stb... előjön, akkor az nem normális.

Egy gyereknek nem szabad ilyeneket látnia, s átélnie, mert mély nyomokat hagy benne. Ha már a férjed ilyen hülye, hogy nem gondol arra, hogy mit lát a gyerek, akkor neked kell lépned.

Én biztos, hogy azt tartanám szem előtt, hogy a gyerek nyugodt körülmények között éljen.

2012. dec. 5. 13:40
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha a férjeddel maradsz, akkor készülj fel, hogy a gyerek is így fog veled bánni, mert ezt látja és ezt fogja normálisnak tartani. Pedig ez egyáltalán nem az. A köpködés azt jelenti, hogy semmibe vesz, az ütés, rugdosás meg egyértelmű... Igen, tévedtél, mikor a gyerek miatt nem döntöttél a válás mellett. Inkább jobb nektek egyedül, mint egy ilyen apával!
2012. dec. 5. 13:40
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem tudod,hogy ez normális-e..??

én azonnal lépnék a helyedbe!

2012. dec. 5. 13:41
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez az az eset, amikor nem az apa-anya-gyerek hármas együttélése a legjobb a gyereknek.

Én így éltem 19 éven keresztül és köszönöm, ha tehetném, nem kérnék belőle.

Nem kérdés, hogy ilyen esetben tűrnöd kell-e vagy sem! Ezt az embert azonnal hagyd el, ha már előbb nem tetted meg! Attól, hogy együtt maradsz a férjeddel, semmivel nem lesz jobb a gyerekednek, inkább rosszabb!

2012. dec. 5. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!