Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Micsoda manapság ez a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsoda manapság ez a sok válás és szakítás?

Figyelt kérdés
Én 16 éves korom óta együtt vagyok a párommal, ő volt életem első szerelme. Most 24 vagyok, ő pedig 27. Már tinédzser korom óta azt láttam, hogy a korombeli lányok és fiúk egyfolytában cserélgetik egymást, szinte már hetente, mintha valami ruhadarabok lennének. Miért van ez és hogyan képesek rá, amikor én ezt el sem tudom képzelni? Ha szeretek valakit, akkor szeretem, nem? És ha szeretem, akkor jövő héten vagy akár már másnap hogy tudom úgy nemszeretni, hogy meg akarok tőle szabadulni? Milyen érzelemvilág (vagy nem is tudom micsoda...) kell ahhoz, hogy ilyesmit meg lehessen csinálni? Soha nem értettem és gondolom itt megkérdezem. :)

2012. dec. 5. 00:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
És még valami. Volt egy másik házasságom, 18 évesen ugortam bele meggondolatlanul, mert borzasztóan szerelmes voltam. Megfogadtam magamnak, hogy bármi történjen, én mindig szeretni fogom a férjemet. Eltelt 5-6 év, és a férj alázott minden módon, ahogy lehetett, megvert, rugdosott a földön, napi szinten ordítozott velem, aztán kiderült hogy van valakije, és így akar elüldözni. Akkor már nem tudtam szeretni. De érthető nem? Az emberek megváltozhatnak sajnos. És minél fiatalabbak, annál biztosabb, hogy még változni fognak.
2012. dec. 5. 06:43
 22/40 anonim ***** válasza:
47%

Húúúú 8 év, azt akutyamindenit!!!

Nagy dolog...

Mi 11 évig voltunk együtt az első párommal. 14 évesen jöttünk össze, most vagyok 27. Tehát ha tudsz számolni, akkor pontosan kiszámolhatod, hogy 25 voltam, mikor szakítottunk. Tudod azzal, hogy ilyen fiatalon "lekötöttük" egymást nem hiszem, hogy jót tettünk magunknak. Persze szép volt, meg minden, de sem ő, sem én nem "éltük" ki magunkat. És ez 25 évesen forrott ki. Őszinte legyek? Már nem bánom, hogy így alakult...

Minden jót neked, nektek!

2012. dec. 5. 06:50
 23/40 anonim ***** válasza:
71%

Ne hülyéskedjetek már gyerekek, 8 évet húztak le a barátjával, azért ez tényleg nem semmi!

Ezt csináljátok utána!:)

2012. dec. 5. 06:54
 24/40 anonim ***** válasza:
88%
Akkor minek kérdezted meg okostojás ,ha beléd úgy is egy 70 éves bölcsessége szorult 24 évesen ?XD
2012. dec. 5. 06:59
 25/40 anonim ***** válasza:
50%

Mert ma az a fontos csak, hogy kiéljék magukat a nők és a férfiak is! Ha jó a szex. akkor minden jó, ha nem, akkor váljunk el!

Nem fontos a beszélgetés, a kompromisszum. Elvárják, hogy a lángoló szerelem örökké tartson! Ami nem lehetséges! Ha nem váltja fel a szeretet, a megértés, a másik megbecsülése, ha a nők mindenen megsértődnek, ha a gyerek fontosabb, mint a férj, akkor törvényszerű a válás.

Nem igaz, hogy régen is volt ennyi válás! De nem azért, mert nem lehetett válni! A háború előttre ez igaz, de a későbbiekre nem! Akkor még fontosabb volt a házasság, a család, mint ma! Ha valami vita volt közöttük, lehiggadva megbeszélték, és valamelyikük engedett. Tudták, hogy igaz az a mondás, hogy nincsen kanál csörgés nélkül, és nincs házasság vita nélkül.

Az asszonyok is dolgoztak, és nem is értek rá minden apróságon megsértődni.

20 évesen mentem férjhez, 25 évesen született meg a harmadik gyerekünk, de soha nem jutott eszünkbe a válás.

Pedig nekünk is voltak vitáink és nehézségeink az életben. De közösen megbeszéltük és megoldottunk mindent.

Ez hiányzik a mai fiatalokból.

Kívánom, hogy nektek is sikerüljön.

2012. dec. 5. 07:07
 26/40 anonim ***** válasza:
34%
Én ezekután már csak azt kívánom a kérdezőnek, hogy élje át amit mi.... legyen alkoholista verőgép a barátja... csalja meg.. alázza meg. MAjd akkor kiváncsi leszek, hogy továbbra is ragaszkodik-e hozzá. TE mondtad, hogy egyenlőre nem voltak nagyobb konfliktusok a kapcsolatotokban. Apró hibákat el lehet nézni..... de én azt kívánom, hogy éld át amit én és utána gyere ide és mondd azt, hogy a barátoddal maradtál. Na akkor majd ugathatsz.
2012. dec. 5. 07:08
 27/40 anonim ***** válasza:
Ma 07.07. Ugyanolyan kis tudálékos lehetsz, mint a kérdező. Amúgy nekem nagyanyám mondta, hogy menjek bulizni, szórakozzak. Valamit ő már csak tudhatott...
2012. dec. 5. 07:10
 28/40 anonim ***** válasza:
Amúgy én is 21 évesen mentem férje ami 4 éve volt. MInt már mondtam a férjem az első akit tisztelni tudok mint férfi mert ő meg is érdemli. Minden nehézségen túljutottunk eddig... olyanokon amin te kérdező álmodban sem gondolkodsz (pl külföldön élünk szinte aprópénzből, nem tudunk hazamenni). De én megtanultam értékelni egy jó kapcsolatot a sok rossz után. Te mit fogsz tanítani a gyerekednek? Nekem legalább lesz tapasztalatom, hogy utat mutathassak neki.
2012. dec. 5. 07:17
 29/40 anonim ***** válasza:
54%

7/7. vagyok. Nem tini vagyok, hanem 78 éves. Tehát van élettapasztalatom,nem úgy mint az ideírogató fiataloknak.

Nagyon kevés az olyan eset, amikor egy rendes ember agresszív lesz. Legtöbbször eredetileg is az, csak egy kicsit visszafogja magát. Vagy a nő nem akarja észrevenni a jeleket. Azt hiszi, hogy ő megtudja változtatni a másikat.

Természetes, hogy az ilyentől el kell válni. De nem ez a jellemző a többségre.

2012. dec. 5. 07:26
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mi a túrót akar a kérdező, meg a hozzá hasonló emberek. Legyen boldog a barátjával, tök jó nekik, de más szerelmi élete miért nem mindegy? Senkinek semmi köze ahhoz, hogy más emberek miért szakítanak.

Rohadtul nem bírom elviselni az ilyen embereket, akik mások problémáin álmélkodnak és pironkodnak, mintha bármi közük lenne hozzá. Ez pont olyan, mint mikor van egy közúti baleset és a sok idióta ott bambul, meg megállnak, hogy tudjanak kicsit szörnyülködni, hogy idegenek hogy összetörték magukat, meg a kocsijukat.

2012. dec. 5. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!