Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsoda manapság ez a sok válás és szakítás?
24 évesen a végleges párválasztásról beszélni nem túl megalapozott dolog, és akkor még nagyon-nagyon finoman fogalmaztam!
Meg lehet kövezni, de nem tartom egészséges dolognak, hogy valaki zsenge ifjúságában ne ismerkedjen, nézzen körbe a világban, persze azért normális keretek között.
Majd ha 20 év múlva is együtt lesztek, akkor írhatsz. Bár erre nem túl sok az esély. Vészmadár sem akarok lenni, de nem hinném, hogy a jelenlegi párod lenne a végleges és utolsó neked.
Én 11 évig jártam valakivel, és jóval idősebb voltam, mikor megismertem. Együtt vagyunk még? Nem?
Bocsi, de nem normális az "első szerelemmel" ilyen fiatal korban eddig együtt maradni. lehet, ti vagytok a világ csodája, de ebben nem hiszek.
Ha tévedtem, bocsi, de ez csak később fog kiderülni.
Egyébként meg azért cseréli le valaki a párját mert a, nem müködik a kapcsolat
b, tinédzserek még sokszor magukkal sincsenek tisztában mit is várnak el egy kapcsolattól
c, 24 évesen is lehet szakítani és váltani
d, nagyon intelligens vagy,és már 16 évesen is "érettebb voltál mint a korodbeliek" ,vettük az adást.Még valami ?
Sokan pont ezért vannak együtt valakivel, mert nem érett a személyiségük, és saját maguk sem tudják mire vágynak, milyen céljaik vannak. Belekapaszkodnak az első valakibe, aki közelít hozzájuk. 16 évesen érett személyiségről beszélni, hát.... Jó vicc :)
Inkább nagy éretlenségről vall, ha azt hiszed, hogy ez végleges. Ha valóban érett lennél, akkor nem itt dicsekednél egy kérdésnek álcázva a büszkeségedet.
Tudod, nekem az jön le, hogy nagyon éretlen vagy, és nagyon-nagyon tapasztalatlan, aki az életről még SEMMIT nem tud!
Sajnálom.
"16 évesen érett személyiségről beszélni, hát.... Jó vicc :)"
Mondtam, hogy 24 éves vagyok és 16 éves koromban jöttem össze a szerelmemmel, akivel jelenleg - ha te is jól számolsz - 8 éve vagyunk együtt és semmi problémánk nincs azt leszámítva, hogy néha egyikünknek morgós hangulata van, de ez mindenhol megesik. :)
De gondolom te sem lehetsz túl érett, ha ennyit nem voltál képes értelmezni...
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat, most már értem, hogy mi a baj. Mindenki meg van róla győződve, hogy ő a Jani és körülötte forog az egész Univerzum és a legcsekélyebb mértékben sem hajlandó elfogadni a párja apró hibáit, le kell cserélgetni őt, mert hát ő egy zokni, ami ha kilyukad, akkor veszünk egy újat.
" mesélj még arról légyszi te mennyire különleges és érett vagy .Annyira érdekel"
Én is szeretném!
Egyébként most jön ki, h sokat akar a szarka...
Először beállítod, h mekkora jó a kapcsolatod, mert soha semmi baj, aztán meg lehordod a többieket, h miért nem tartanak ki a másik mellett.
Nem is volt még komoly konfliktusotok, akkor mit okoskodsz?
Imádom én is mikor 20 éves kislányok a pár éves kapcsolatukkal így oda vannak.
Majd 40 év múlva, gyerek meg minden után verd a nyálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!