Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » He elhagytak, mennyi idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

He elhagytak, mennyi idő, mire már "nem szeretsz"?

Figyelt kérdés
6 évig voltunk együtt,lassan fél éve elhagyott más miatt,de még mindíg iszonyatosan fáj és nagyon szeretem.Ráadásul mindenap beszélünk,ma is már kétszer hívott telefonon-holott mással állítólag "boldog".

2012. okt. 16. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Aztán minek dumcsizol vele ha tiplizett? Mond meg neki ne hivogasson, ez tenne neked a legjobbat, végre kénytelen lennél magadra találni.
2012. okt. 16. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:
már százszor megfogadtam,hogy nem veszem fel...ma sem akartam,a fiam (4 éves) adta kezembe a telót,hogy "apa hív"...volt olyan ,hogy nem vettem fel,akkor sms-t írt,arra se reagáltam,aztán eljött...
2012. okt. 16. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor tudsz tőle elszakadni, ha megszakitasz vele minden kapcsolatot. Saját tapasztalatból mondom. Hat év után szakitottunk mi is anno. Előszőr szörnyü volt, midnig akartam hallani hangját stb de aztán rájöttem csak magamnak ártok ezzel. Igy eldöntöttem, h kész , engem ne hivjon ha ugyis más kell neki. Onnan már könnyebben ment. Azóta boldog házasságban élek és ha akkor nem igy döntök , lehet meg se ismerem a jelenlegi férjem. Fel a fejjel!
2012. okt. 16. 17:16
 4/12 A kérdező kommentje:
kösz a biztatást.Már azt is ezerszer elmondtam neki,hogy hagyjon,ne keressen,ne jöjjön,a gyereket kiadom neki,ő meg csak adja be a kapun...de süket fülekre találok...nem hagyja élni a saját életem...
2012. okt. 16. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Ja hogy van egy közös gyerek is... hát akkor kikerülni nem tudod és nem is csoda hogy ennyire magad alatt vagy.

Lelépett, innentöl kezdve te nem vagy az élete része, ennek van egy ilyen következménye. Amit ha te nem tartasz be akkor ő egy nagyon kényelmes helyzetbe kerül, ott szexel, veled lelkizik és tök jól érzi magát az alfahim szerepében, még el is hiszi magáról. De mindezt azért teheti meg mert te ebben részt veszel.

Ennyi lenne a válaszom gyerek nélkül.

Gyerekkel együtt hát.. akár még az is elfogadható ha vissza szerzed (már sosem lesz olyan mint volt). Ha ilyen terveid nincsenek akkor húzd meg a határokat, láthatási jog, ne hivogasson különben beszélsz az új barátnőjével és vesd bele magad az életbe.

Feküdj le az első , na jó nem az első, de mondjuk a harmadik szembejövő férfival már igen.

2012. okt. 16. 17:24
 6/12 tetris ***** válasza:
67%

Elgondolkodtató, hogy miért akar veled még mindig beszélgetni. Van egy szál köztetek, ami még nem szakadt el. Nemcsak a gyerekről van itt szó. Az, hogy hívogat okkal, ok nélkül, valami olyasmit sugall, hogy nem tudott elengedni teljesen.

Mielőtt teljesen összeomlanál a fájdalom súlya alatt, én azt mondom, legyél egy kicsit türelmes. Talán ez a lelépés nem is végleges. Csak idő kell, hogy rájöjjön, és belássa, hogy mégiscsak melletted a helye. Szerintem nem reménytelen a helyzet.

Persze az is lehet, hogy tévedek, és csak gonoszkodásból hívogat, hogy megforgassa a kést a szívedben.

Akármi is az igazság, az biztosnak látszik, hogy a gyereken kívül is összeköt még valami benneteket.

2012. okt. 16. 17:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös,6-os.Nos,volt rá pálda,hogy közöltem a barátnővel,nincs eredménye,"elviseli",meg tudja hogy "jár hozzám",azt is elviseli-nem értem miért,én biztos nem nyelném le az új pasimnak-ha lenne-hogy napi szinten meglátogassa az ex-ét,meg hívogassa telefonon.Most is itt volt,kb fél órát,hozta a gyereket,beszélgettünk...de ki volt nyalva nagyon,biztos ment a nőhöz...szóval érthetetlen amit csinál...a telefonos beszélgetésekeket ő kezdeményezi,hogy hogy aludtunk,napközben pl:hogy mit csinálok,ha dolgozok,benéz a meló helyemre,van hogy kaját is hoz,ha sms-t kapok,megkérdezi ki írt,sőt olyan is volt,hogy kikapta a kezemből és elolvasta...összefoglalva:minden érdekli ami velem történik,de nem veszem rajta észre hogy közeledne,viszont én sem adok ilyesmi jeleket felé.
2012. okt. 16. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy még jelentesz neki valamit, kötődik. Ebben a helyzetben valószínűleg nem is érezte igazán át az elvesztésed, hiszen mindig ott vagy neki. Hívhat, beugrik hozzád, sőt még ellenőrzi is, mit írogatsz, mi történik veled (ez durva amúgy, már nem lenne köze hozzá). Szóval nagyon sok tekintetben ott vagy neki.

Kicsit kockázatos, de ha igazán átéreztetnéd vele, hogy milyen, amikor már nem vagy ott neki (akár másik pasi, akár az, hogy nem állsz a rendelkezésére, elvágod a legtöbb kapcsolatot), akkor ráébredne, hogy mit jelentesz neki. Biztos, hogy zavarná ezek után, vagy visszajönne, vagy feldolgozná, és békén hagyna végre, hogy túltedd magad rajta, mert ez így nagyon rossz neked. Neki viszont kényelmes, kellemes.

2012. okt. 16. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyanez volt a szitu nálunk is. Itt lebzselgetett a volt férjem, miközben neki már volt egy másik kapcsolata. Nagyjából egy év után álltam a sarkamra, és leszűkítettem minden kapcsolatot vele a gyerkőcre. Ezután még egy év telt el úgy, hogy nem volt senkim, még ott "élt" a házasság bennem. Aztán az utamba akadt valaki, akivel nagyon jól éreztem magam, és éreztem, hogy készen állok egy új kapcsolatra.
2012. okt. 16. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom neked, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot.

A másik javaslatom, hogy randizz valakivel. De már az is jó lene, ha az exeddel elhitetnéd, hogy randizol valakivel.

Lehet hogy visszajönne...

2012. okt. 18. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!