"Válaszd azt a munkát amit szeretsz és soha többet nem kell dolgoznod" Evvel mennyire értesz egyet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 16:45
1/11 anonim válasza:
Hiába választottam azt, nincs munka lehetőség.
2/11 anonim válasza:
Teljes mértékben.
Eddig egy olyan helyen sikerült dolgoznom, ahova munkaidőn kívül is bejártam, sőt besegítettem, mert imádtam. A pénz is jó volt persze, hozzáteszem a munkaidőn kívüli tennivalókért nem járt fizetség mégis jól esett.
Szóval nem munkaként, hanem "imádom időtöltés"-ként tekintettem rá. Sajnos csak egy évig tartott, mert a tulajnak el kellett adnia a helyet.
3/11 A kérdező kommentje:
Én két embert ismertem aki imádta a munkáját...mind a kettő tanárnő volt:) Az egyik konkrétan az Anyukám, a kevés fizetés miatt váltania kellett, és azóta jelentősen boldogtalanabb.:[ Amikor kérdeztem tőle valamit a szakában mert nem értettem, akkor annyira örült, 1 óráig magyarázott hatalmas lelkesedéssel. Remélem sikerül kifizetni a hitelt és visszamehet:)
2012. máj. 6. 16:55
4/11 anonim válasza:
sajnos jó lenne, ha így lenne, de egyrészt nem minden vágyott szakma piacképes, másrészt meg 10 év után azért csak kiábrándul mindenki a munkájából vagy belefásul. Aki nem, az irtó szerencsés és pozitív személyiség.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha a vágyott szakmám(dietetikus) piacképes lenne már annak tanulnék..:D
2012. máj. 6. 17:00
7/11 anonim válasza:
Az "evvel" sem helytelen. :)
Szerintem azért nem teljesen igaz ez a mondás. Én szeretem a választott szakmámat, de azért nem szeretném minden időmet a számítógép előtt tölteni. Nem hiszem, hogy hobbiként tudnék majd tekinteni a munkámra. Nekem kell, hogy elkülönüljön a munka meg a hobbi.
De majd elválik, ha munkába állok nemsokára (most fogok végezni az egyetemen).
8/11 anonim válasza:
Egyetértek az idézettel, de az, hogy olyan munkát választottál amit szeretsz, még nem jelenti azt, hogy jól meg is élhetsz belőle. Úgyhogy valami köztes dolgot kell kitalálni.
9/11 anonim válasza:
Az embernek a kedvenc munkáját sincs mindig kedve csinálni, de még mindig jobb, mint az olyan munka, amit eleve utál.
10/11 anonim válasza:
Teljesen.Nem mindegy az,hogy utálsz bejárni dolgozni,utálsz felkelni és utálod az egész életed a munka miatt,vagy olyat csinálsz,amit szeretsz és nem vagy egy megkeseredett ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!