Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Válaszd azt a munkát amit...

"Válaszd azt a munkát amit szeretsz és soha többet nem kell dolgoznod" Evvel mennyire értesz egyet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hiába választottam azt, nincs munka lehetőség.
2012. máj. 6. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Teljes mértékben.

Eddig egy olyan helyen sikerült dolgoznom, ahova munkaidőn kívül is bejártam, sőt besegítettem, mert imádtam. A pénz is jó volt persze, hozzáteszem a munkaidőn kívüli tennivalókért nem járt fizetség mégis jól esett.

Szóval nem munkaként, hanem "imádom időtöltés"-ként tekintettem rá. Sajnos csak egy évig tartott, mert a tulajnak el kellett adnia a helyet.

2012. máj. 6. 16:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Én két embert ismertem aki imádta a munkáját...mind a kettő tanárnő volt:) Az egyik konkrétan az Anyukám, a kevés fizetés miatt váltania kellett, és azóta jelentősen boldogtalanabb.:[ Amikor kérdeztem tőle valamit a szakában mert nem értettem, akkor annyira örült, 1 óráig magyarázott hatalmas lelkesedéssel. Remélem sikerül kifizetni a hitelt és visszamehet:)
2012. máj. 6. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
sajnos jó lenne, ha így lenne, de egyrészt nem minden vágyott szakma piacképes, másrészt meg 10 év után azért csak kiábrándul mindenki a munkájából vagy belefásul. Aki nem, az irtó szerencsés és pozitív személyiség.
2012. máj. 6. 16:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha a vágyott szakmám(dietetikus) piacképes lenne már annak tanulnék..:D
2012. máj. 6. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
amúgy "ezzel" és nem "evvel"
2012. máj. 6. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Az "evvel" sem helytelen. :)

Szerintem azért nem teljesen igaz ez a mondás. Én szeretem a választott szakmámat, de azért nem szeretném minden időmet a számítógép előtt tölteni. Nem hiszem, hogy hobbiként tudnék majd tekinteni a munkámra. Nekem kell, hogy elkülönüljön a munka meg a hobbi.

De majd elválik, ha munkába állok nemsokára (most fogok végezni az egyetemen).

2012. máj. 6. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az idézettel, de az, hogy olyan munkát választottál amit szeretsz, még nem jelenti azt, hogy jól meg is élhetsz belőle. Úgyhogy valami köztes dolgot kell kitalálni.
2012. máj. 6. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek a kedvenc munkáját sincs mindig kedve csinálni, de még mindig jobb, mint az olyan munka, amit eleve utál.
2012. máj. 6. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen.Nem mindegy az,hogy utálsz bejárni dolgozni,utálsz felkelni és utálod az egész életed a munka miatt,vagy olyat csinálsz,amit szeretsz és nem vagy egy megkeseredett ember:)
2012. máj. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!