Élnél egy olyan emberrel akit nem szeretsz teljes szívedből?
Szerintem nincs olyan hogy valaki csak egy ebert szeret teljes szívéből. Minden szerelem más. Nekem eddig olyan tapasztalatom volt, hogy egy fiút teljes szívemből szerettem, de ő nme szeretett viszont, így örökké plátói maradt, de jó haverok voltunk, nagyon nehéz volt. Több év alatt (3 év) sikerült feldolgoznom ezt az egészet. Újra tudtam magam lenni, nem vágytam arra hogy partnerem legyen, és aztán ismét megtaláltam a szerelmet, akit teljes szivemből szeretek.
Minden traumát fel lehet dolgozni, csak idő kell hozzá.
Viszont valamit még meg kell emlitenem, a sebek amiket az ilyen trauma okoz örökké kísérteni fognak valamilyen módon. Nekem, mivel más példájával nem élhetek, ez úgy történik, hogy nem tudok teljes mértékben megbízni(lehet nem ez a legjobb kifejezés) páromban, úgy értve, hogy nem tudom elhinni azt hogy létezik örökké szerelem, és örökké így fogjuk szeretni egymást mint most.
Tehát a válaszom: Igen együtt lennék mással, amennyiben már sikerült feldolgoznom a traumát, amit a másik okozott. (én sem tudtam addig mással lenni amíg őt szerettem)
11:20-asnak: ugyan így érzek!! És amiért ez az új kapcsolatom nem teljes, az csak is azért van, mert nem tudok bízni.
Egyébként én is azt hittem, hogy marad a legelső nagy szerelem egy életen át. És lehet, hogy maradna is, de mindenki változik, és bizonyos időn belül más ember lesz belőlünk. akkor is, ha nem akarjuk. És akkor majd más ember leszel, és mást fogsz szeretni. A gyermekkori szerelemhez meg azért vágyunk mindig vissza egy kicsit, mert legbelül mindig gyerekek leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!