Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy könyörögjek?
Sziasztok.
15 éve vagyok együtt a feleségemmel,4 éve vagyunk házasok.
2 gyermekünk van,3 és 1,5 évesek.
Talán a gyerekek megszületésétő kezdödtek a gondok,elhidegülés,gyerekek ellátása,kevés egymásra fordított idő stb.Egyik nap a feleségem reggel elvitte a gyerekeket az anyjához lerekta őket és element ügyvédhez a tudtomon kívül,míg én otthon voltam.
Pár nappal előtte mindent kiplakátozott egy iskola jelentkezési lapjával,meg a bizonyítványával.
Gondolom azért hogy azt higgyem ott volt.
Mikor hazaért kérdőre vontam,hogy hol volt csak hebegett habogott,és a végén kibökte.Elvitte a ügyvédhez a házunk tervrajzát és mindent elintézett,hogy el legyen indítva a válás.Pár hónapja én küldtem el mert nagyon befolyásolható volt a szülei részéről.Utánnamentem és visszakönyörögtem őket.A családom fenntarása és nyugalma érdekében munkahelyet változtattam,
többet keresek,nyugodtabb vagyok.20 éves korom óta azon dolgozom,hogy nyugodt otthont teremtsek a gyerekeimnek,és neki,amit közösen el is értünk,de ő a célegyenesben kiszállt.Mikor kész lett a ház(nagyjából)elkezdett pakolni,és 1 hét alatt összecuccolt.
Elköltözött az anyjához a 2 gyerekkel,se válóper se semmi.Azt várja,hogy én könyörögjek megint.
1hónapja nem láttam a gyerekeket,az ő részéről a megbánás legkisebb szikrája sem mutatkozik.Elvannak a szüleinél nem kell fizetni semmit a nagyi vigyáz a gyerekekre,oviba viszi őket,foglalkozik velük.Nekem itt maradt a ház a renegteg fizetnivaló,egyedül vagyok.A témát elég felületesen írtam le de takarja a valóságot,én sem vagyok tökéletes de próbáltam neki lehetőséget adni de ő inkább az anyjáékat választotta.
VÁLJAK VAGY KÖNYÖRÖGJEK?
Na igen többen is mondták,hogy ilyet ember nem tud megtennei csak ugy ha van valaki a háta mögött.
A kérdés csak az ,hogy pasi van e mögötte.
És igen közötünk több hónapja csak "kényszeres"szexuális kapcsolat volt,érzelmek semmi.
Akárhogyan próbáltam közeledni mindíg csak azt éreztem hogy eltaszít magától.Nem tudnám elviselni azt a tudatot,hogy más megéritse vagy akár együtt legyen vele,én még mindíg szeretem.A gyerekek nagyon hiányoznak de,ha most is utánna megyek akkor csak bajt hozok a fejemre.Demoklész kardja mindíg ott lebeg majd a fejem felett,hogy mikor megy el újra.
Annyira rossz. A válásnak csak vesztesei vannak. Te érzed először, majd a szegény megnyomorított lelkű gyerekek, és talán a korlátolt nej is- amikor látja, hogy nem lehet egy apát csak úgy lecserélni nagyira/változatosságra/ új férfira/vagy mire? mire??
És még az is várható(gyakori!!): ha te egy új, boldogabb kapcsolatba kezdesz - jön és el kezdi fúrni/aláásni..
Nem is tudom. Talán fognám magam és elmennék Amerikába. És teljesen lezárnám ezt az ügyet.
Jaj Istenem, végre egy normális pasi, ki szereti a feleségét, és nem csalja meg, és így bánik veled, már megbocsáss!
Hát ezt neked kell eldöntened, h válsz, vagy szenvedsz mellette! Én mindent megtennék a férjemért, ha ilyen lenne mint te! Szerintem lehet valakije, a hátad mögött, de ez csak egy tipp, ne vedd véresen komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!