Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért használják fegyvernek a saját gyereküket a válásnál?
Nos engem nem érdekel, hogy ki hogy pontoz, de jogos a kérdés.
A saját válásomig több ismerősöm válását is láttam, többé kevésbé, vitákkal ugyan de meg tudtak egyezni a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben és végül a gyerek akkor ment az apjához anyjához, amikor akart. Én is ebben bíztam, de bár csak ne tettem volna!
Amikor a válság miatt rosszabbul kezdett menni anygilag begyűjtött egy pasit és kitalálták hogy kicsinálnak. Minden női praktikát bevetett, rendőrséget belerángatta a hazugságaival stb. A gyerekek sem voltak kivételek, és bizony úgy tekintett a gyerekekre, mit a tulajdonára, illetve eszközre, mellyel mégtöbb tulajdont kaparinthat meg. Nem részletezem milyen aljasságot vitt véghez, mert nem lenne elég a kapacitása az oldalnak. Szó nélkül kényszerítette bele bűncselekményekbe, szabálysértésekbe a gyerekeket, mert ezzel is keresztbe tudott tenni nekem. Most már ahogy nagyobbak a gyerekek, látom, hogy kezdenek nem hinni neki, és már csak idő kérdése, hogy beadjam a keresetet. De lehet hogy nem kell, mert addigra elmegyógyintézetbe kerül. Évek után is szinte nincs olyan hónap, hogy ne jelentene fel valami kitalált baromságért. Persze sorra elveszti a pereket, de nekem időm és energiám megy el arra, hogy bebizonyítsam az ártatlanságom és az igazam. Sajnos alapból ugyanis mindenhol a nőnek hisznek addig, amíg a férfi nem bizonyítja be, hogy csupán aljas rágalomról van szó. Szerencsére én azóta boldog párkapcsolatban élek, pedig ő csalt meg, én csak a válás után jöttem össze a párommal, ő viszont a fene tudja hogy van azzal a pasival. Szóval hosszútávon látom, hogy ő fog rámenni és a gyerekek átlátnak majd rajta, de ehhez sok kitartás és idő kell. És sajnos sok férfi feladja, amivel csak ráerősít erre a viselkedésmódra.
De érdemes elolvasni a DRMMS szindrómával kapcsolatos dolgokat, az sok mindent megmagyaráz.
Ha elolvasod akkor rajossz hogy keves kivetellel igy zajlik egy valas es igy viselkedik sok no.
Hu kicsit megdobbentem hany ilyen anyat ismerek es ismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!