Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nők miért használják fegyver...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért használják fegyvernek a saját gyereküket a válásnál?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 10:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
* válaszodban
2012. okt. 27. 11:22
 22/36 anonim ***** válasza:
79%

Nő vagyok, válófélben. Nálunk a férj volt az, aki a házasság után elkényelmesedett és semmit nem tett bele a kapcsolatba: napközben munka, utána szórakozás, este az első mozdulata a távirányító és a laptopja felé irányult. Szex 2 éven át nem volt, mert ő fáradt, nincs kedve...

Amikor kimondtam, hogy válok, azonnal elkezdte játszani a mintaapát. Addig mindig én fürdettem este a gyereket, én olvastam neki az esti mesét, és most hirtelen elkezdte átvenni ezeket a teendőket. Én nem szóltam érte, csak figyelmeztettem, hogy ez ne csak rövid távú lelkesedés legyen, mert azzal a gyerekben mérhetetlen károkat okoz. Így utólag már azt mondom, hogy ezzel csak bűntudatot akart bennem kelteni, hogy én elveszem tőle a gyerekét (nem állt szándékomban, első pillanattól közös felügyeletet ajánlottam fel). Aztán szépen lassan muladoztak a gyerekével töltött alkalmat, volt, hogy késő este itt küzdöttem a keservesen síró gyerekkel, mert az apja elfelejtett szólni, hogy nem jön haza éjszakára.

Nem hiszem, hogy tudatosan csinálta volna, de sajnos nagyon megsínylettük mindannyian.

2012. okt. 27. 11:32
 23/36 anonim ***** válasza:
2%

Figyeljetek ide!

Szánalom,ami itt megy.

Van ilyen nő,aki ezzel zsarolja a párját,én nem mondom,hogy nincs!

Az az ő szegénységi bizonyítványa,ha megteszi!

Biztos más lehetőség már nem maradt,így bepróbálkozik ezzel.

De nem minden nő teszi ezt.

Nem tudom miért nem lehet megérteni!

Tudatosan,nem tudatosan?

A párom le akart lépni,pedig mindent megkapott,de ő mégis egy másik nőt választott.

Én nem zsaroltam a gyerekkel,ha menni akar,had menjen!

2012. okt. 27. 11:36
 24/36 anonim ***** válasza:
50%

Nyomorékok vagytok mind. Kis gyerekek akik itt is megmutatják állati mivoltukat.

A nők ha elhagyják őket( mit elhagyják, ha ők tesznek lapátra akkor is) nyomorult kis hárpiák lesznek és gyereket (meg bárki mást) nem kímélve addig mennek míg a bosszútól lucsog a képük.

Ez nem általánosítás.

Ez tény.

És akkor ne is beszéljünk arról, ha a pasinak előbb lesz normális nője akkor aztán kezdődik elölről, hogy ilyen meg olyan ribanc ne nevelje a gyerekét.......

2012. okt. 27. 11:38
 25/36 anonim ***** válasza:
40%
Jaaaj, elfelejtettem a lelki megnyugvást hozó mondatot! Tisztelet a kivételnek !! ;) Annak a 2-nek a 20 millióból;)
2012. okt. 27. 11:39
 26/36 anonim ***** válasza:
40%

Lehet, hogy én másik bolygón élek, de a baráti körömben 3 válás történt vagy van folyamatban.

Az első hét éve volt, ott az anyuka nagyon intelligensen kezelte a dolgot, soha nem akadályozta, hogy az apuka találkozzon a gyerekével és az új partnerre sem tett még egy megjegyzést sem. Kimondottan jóban vannak egymással.

A második esetben az anyuka az akkor óvodás gyermekekre bízta a választást, hogy kivel szeretnének élni. A kislány az anyukával maradt, a kisfiú az apukával, és tartották a kapcsolatot. (Ők azóta újra összeköltöztek.)

A harmadik esetben (folyamatban van válás) szintén baráti kapcsolat maradt a szülők között, és nem akadályozzák egymást a gyerekkel való kapcsolattartásban, vagy az új kapcsolatokban.

Tudom, hogy akadnak rossz példák is bőven, de nem lehet általánosítani. Intelligens emberek a válást is tudják intelligensen kezelni, nem egymást hibáztatni, hanem felülemelkedni a sérelmeken és előre tekinteni.

2012. okt. 27. 11:51
 27/36 anonim ***** válasza:
64%
A nők butaságból , vagy a saját mentális betegségük (depresszió, függőség stb) miatt lesznek ilyenek. Egy anya, aki tudja hogy a válás után is apa ás anya is kell a gyerekeinek, nem tesz ilyet.
 28/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, de nálunk ez odáig fajult, hogy végül mi gyerekek apukánkhoz költöztünk. Sokkal jobb volt, ő nem minket használt fel eszköznek valami hülye harchoz.
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam el a veszekedős kommenteket,válaszolok,saját példámmal:nem fegyverként használtam a gyereket váláskor,bár az ex-em új nője azt gondolta.Pedig csak apukának adtam meg az esélyt,hogy annyit és akkor legyen a gyerekkel,mikor akar.A gondolat,ami ezt kiváltotta az ex-em új nőjében,kb ez a mondtat volt: Ha már szerencsétlen gyerek megszületett,viseld gondját annyira mint én,ő nem tehet arról hogy bek.rváztál,ugyanúgy felelősséggel tartozol érte mint én,és nem adom meg azt az örömöt a r.ngyódnak,hogy csak kéthetente viheted el hétvégén.Tiéd is,minden nap a te feladatod...stb"
2012. okt. 27. 11:55
 30/36 anonim ***** válasza:
44%
Azért használja fel a gyereket, mert tudja itt okoz legnagyobb fájdalmat az apának. Azért mert más nincs az életében. Takarózik a gyerekkel , a férjének hasra kell esni azért mert kipottyantott egy gyereket. Semmi értelme az életének. Elhanyagolt, nem egyszer dagadt disznó lesz belőlük és csodálkoznak, hogy nem kellenek??? Hát az ilyen "szerencsétleneken" röhögnöm kell. Egy gyerekszüléssel nem maradnak "nők"!!! Váláskor meg mindenki hibás! Az új "k...va aki szép, mosolyog, az ex aki hátba döfött. Drága nő társaim!!! mélyedjetek magatokba, nézzetek tükörbe és próbáljátok megtartani a férfit. Nem könnyű!! :)))))
2012. okt. 27. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!