Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nők miért használják fegyver...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért használják fegyvernek a saját gyereküket a válásnál?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 10:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
2%
Oké, lepontoztatok, kielégültetek. :D Szánalom ami ezen az oldalon megy.
2012. okt. 27. 11:03
 12/36 anonim ***** válasza:
49%

"Már megint egy " az aljas, szívtelen, gonosz nők miért használják ki az ártatlan férfiakat?" kérdés...taps."

Ó, mert a nők között mindenki angyal nem? Talán a probléma okát kéne megszüntetni és akkor nem lennének ilyen kérdések. Az általánosításról meg annyit, hogy ezt mindenki használja, e nélkül nincs kommunikáció. Nem kell minden mondatba beletenni, hogy "vannak kivételek" ha ez a szövegkörnyezetből és a mondandó lényegéből egyébként józan ésszel gondolkodva kitűnik.

2012. okt. 27. 11:03
 13/36 anonim ***** válasza:
39%

"ezt mindenki használja"

Ne tudjad már jobban mint én,légyszíves!

5 éve váltam el,és én nem használtam.

Tehát megint mondom,nem kell általánosítani.

2012. okt. 27. 11:05
 14/36 anonim ***** válasza:
37%
Kit érdekel, hogy mikor váltál el, én azt mondom, hogy mindenki általánosít, úgy hogy nem kell itt játszani az okos hozászóló stílust és minden kérdéshez beírni, hogy vannak kivételek. Igen vannak és akkor mi van?
2012. okt. 27. 11:07
 15/36 anonim ***** válasza:
24%

Az hogy idióta vagy :)

Ezért a negyven akárhány százalék,tehát a stílussal Neked van baj facikám

2012. okt. 27. 11:14
 16/36 anonim ***** válasza:
65%

ma 10:42 -es vagyok!

ma 10:58-nam üzenném!Ne, kívánom hogy ilyenbe részed legyen..vszínű azért ilyen angy a pofád mert nem volt benne részed,ez nem általánosítás de nagyon sok ilyen van ha hiszed ha nem.Az én és a testvérem élete egy pokol volt 4 éven keresztűl,anyám kirohanásai miatt.Lelk zsarolás,zsarolás,lelki terror.A magánéleted megsértése,a végn minenki hibás csak ő nem,a saját hibáiért az apámat,engem és a testvéremet hibíztatva a saját felelőség elől menekűlve könnyű ugatni.Nem kívánom neked b@zdmeg hogy ilyenbe legyen részed.

2012. okt. 27. 11:16
 17/36 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg sosem szerették a férjüket, csak valami érdekük volt a férfihoz kötniük magukat. Pl hogy azzal büszkélkedhessenek, hogy feleségül lettek véve, vagy lusták, de gazdag a pasi, így nem kellett dolgozniuk csak éldegélni, vagy csak gyereket akartak és hozzá az apjukat aki kiszolgálja őket, de cserébe nem szeretik, ilyesmik.

Megszületett a gyerek, potty, onnantól befejezték az álszent bájolgást a férfinak, házisárkánnyá változtak, a pasi menekülne, legtöbbször a gyerekkel együtt, de a sárkány a gyerekkel háborúzik...

2012. okt. 27. 11:18
 18/36 anonim ***** válasza:
66%

ma 11:05

Ja hogy volt benne részed..és arról az oldalról ráadásúl.Akkor azért véded az igazad te szánalom kupac.Lehet hogy észre sem vetted hogy hasznáűlod mert nem akartad..anyám is ugyan ezt mondta...

2012. okt. 27. 11:19
 19/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha már a százaléknál vagyunk, nem nekem pontozták le nullára a válaszomat :) Hogy is van ez? Gondolom mivel kifogytál az érvekből azért választottad a jó régi,primitív támadó stílust, hogy belémkötsz,leidiótázol és teljesen másra tereled a témát. Csak én a hülyékkel nem fogok vitázni,bocs :)
2012. okt. 27. 11:19
 20/36 anonim ***** válasza:
22%

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Hamarosan te is 50% alatt leszel,többnyire téged pontoztak le az össze kérdésedben.Hogy is van ez akkor?

2012. okt. 27. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!