Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartom el a gyermekem, ha elválok?
"El szeretnék válni, az apa nem fog fizetni gyerektartást, mert aláirtam egy hülye papirt, hogy azért, mert felújitotta a lakást, az összeg ellenében nem kérek 6 évig gyerektartást."
Szia!
Szerintem ez semmis, ilyen szerződés nincs, mert nem Neked jár a gyerektartás, hanem - ahogy a nevében is van - a gyereknek.
Egyébként én minimálisat kaptam, illetve azt sem fizette ki, szóval csak amit a nagyszüleim és anyukám tudtak adni, az volt nekem. Nehéz, mert a legszükségesebbeket is csak minimálisan kaptam meg, de azért életben maradtam.
Éhen nem fogtok halni, mert az adókedvezményt meg a családi pótlékot mindig megkapod, ha munkanélküli leszel, akkor meg gyermekvédelmi támogatást és egyéb támogatásokat igényelhetsz.
" mert aláirtam egy hülye papirt, hogy azért, mert felújitotta a lakást, az összeg ellenében nem kérek 6 évig gyerektartást"
Én nem vagyok abban biztos, hogy ezt ilyen formában lehet.
A közös lakásotokat újította fel, amiben most is laktok?
Szerintem ilyen nem lehetséges.
Beszélj egy ügyvéddel.
Még házasok vagytok, így a felújítás közösen szerzett vagyon, hacsak nem tudja bizonyítani, hogy örökségből történt a felújítás.
Ebben az esetben nem ér semmit a papírkája!! Mutasd meg egy ügyvédnek, mit mond rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!