Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadjam gyermekem apját ezek után?
Három év együttélés után nagyon rondán összevesztünk. Kapcsolatunk nem volt felhőtlen, de megoldottuk a problémákat. Egy nyaralás alkalmával olyannyira összevesztünk hogy elkeseredettségemben a családomat hívtam, akik nagyon megharagudtak rá hisz velük egy háztartásban élt több éve. Lopással vádolt kb 5000 ft értékben, mindennek elmondott, a családomat is, és h minden kapcsolatot felszámol velem. El kell mondanom nem éreztem magam olyan hibásnak hisz mindent elkövettem a családomért ott is és mindig. Ő sem volt rossz apa csak bekattant.
Ahogy hazaértünk anyám kitette a szűrét, mert két éve segített bennünket és nem ezt érdemli a lánya az unokája meg ő sem.
Kicsit húzom, mert azt szeretném ha külön megpróbálnánk ha annyira velünk akar maradni - kizárólag hármasban- , ő nem érti mert nem tartja magát annyira hibásnak és visszajönne az eredeti helyzetbe... Ezt meg már én sem meg anyám se szeretné.
Mit tegyek ezek után egyáltalán foglalkozzak vele? Vagy ha ez egyszer előfordul később is megtörténik? Félek h agresszív lesz.
"Lopással vádolt kb 5000 ft értékben, mindennek elmondott, a családomat is, és h minden kapcsolatot felszámol velem. "
Ez nem teljesen világos, hogy hogyan lehet egy kapcsolatban lopással vádolni valakit?
Mi történt pontosan?
Kicsit több infót írj, a kapcsolatotokról, hogy segíteni tudjunk.
Feltételezem nem ez volt az egyedüli konfliktus, ez csak olyan "betetőzés " lehetett, az összegyűjtött korábbi sérelmek felszínre törése.
Kérdés az is , hogy hogyan lehet ezek után újra összeköltözni, és úgy tenni mintha mi sem történt volna.
Te azért lényegében a saját gyerekkori családodban élsz, csak kibővítetted egy pasival.
Az én exem is ilyen, ezért hagytam ott.
Egy felnőtt jellegű nőtől azt várná az ember, hogy a saját családjának (társ, gyerekek) központja legyen.
Anyád a saját pasijával foglalkozna inkább...
Nem értek egyet azokkal, akik azzal vádolnak, hogy nem léptél ki a korábbi családod köréből, és emiatt te vagy a hibás...Kérdés, hogy miért éltek anyukáddal, mikor már gyereketek is van? Talán azért, mert a teremtés koronája nem tudja eltartani a családját külön lakásban?
A párodról meg csak annyit, hogy szégyellhetné magát, ha más fedele alatt él, és más anyagi segítségét veszi igénybe, akkor a maximum, amit tehet, hogy a pofáját befogja (már bocsánat)és tisztelettel megköszöni, amit kap. Még ha ilyet is gondol anyukádról, nem lett volna szabad kimondania. Az, meg hogy ezek után még vissza is sompolyogna anyud lakásába, hát...undormány egy alak. Semmi büszkeség, semmi belátás, nemhogy bocsánatkérés...Tudod mit szeretne ő? Nem téged, meg a gyereket, hanem a kényelmes életét, ami nálatok megvolt. Mellesleg azt én sem értem, hogy hogy tudott lopással megvádolni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!