Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan éltétek meg a válást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éltétek meg a válást gyermekszemmel?

Figyelt kérdés
A kérdés lényege az , hogy hogyan éltétek át szüleitek válását gyerekszemmel vagy a ti gyerekeitek hogyan élték át , hogyan tudtak túllépni rajta ?

#válás #válás gyerekszemmel
2012. okt. 14. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

6 eves voltam amikor elvaltak, a mai napig nem hevertem ki.

Apam nem ivott, nem tudok a fentiekhez hasonló rosszat monani róla. Elhidegultek egymastol.

Borzasztó volt, messzire költöztünk, alig lattuk, apa nelkul nőttem fel.

2012. okt. 16. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szörnyű volt, borzalmas kamaszkor.

Ha nincs a jelenlegi parom en most tuti a börtönben ülnek, ezt komolyan mondom!

Neki köszönhetem, hogy a 2 diplomámat idén befejezem, mindent, amit elértem.

Édesanyám egyedül nevelt fel, imádom , szeretem, de kevés volt.

Ha lehet oldja meg mindenki, hogy együtt maradjon a két szülő!!!!

( HA LEHET)

2012. okt. 16. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem, amit az utolsó írt.

Mondhatja akárki, hogy mi a legjobb a gyereknek, de akkor is az lesz a normális és a jó, ha a két szülő együtt neveli fel a gyerekeit békében és szeretetben.

A válásért pedig mind a két fél felelős és egyedüli elszenvedője az egésznek a gyerek/gyerekek.

2012. okt. 18. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!