Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák, hogyan éltétek túl, hogy le kellett mondani válásnál az egyik gyerekről a közös megegyezés érdekében?
Én már túl vagyok a váláson. Nálunk nem volt kérdés, hogy nálam maradjanak a gyerekek, ezt jó előre tisztáztam is az exemmel. Csinos kis csomagot állítottam össze a húzásaiból, hogy legyen valami a kezemben, ha megpróbálja elvenni a gyerekeket.
De az biztos, hogy soha, semmilyen körülmények között sem engedtem volna a testvéreket elválasztani egymástól, és szerencsére ez nem is jellemző a bíróságokra sem.
Harcolj a gyerekeidért, neked most ez a dolgod!
Miért kellene lemondanod a nagyról?
Ne emlegesd a közös megegyezést, mert az azt jelenti, hogy te is akarod, akkor meg ne sírj.
Miért kellene közös megegyezés? A bíró simán neked ítéli mindkettőt. Ráadásul ne haragudj, de testvéreket szétválasztani, az minden, csak nem szülőhöz illő dolog.
Amióta olvasom a kérdést a "miért"-en agyalok; őszintén szólva csak nagyon elvetemült anyagi okok jöhetnek szóba.
Ha te szeretnéd nevelni a gyerekeket, harcolj értük. Jó esélyed van, hiszen a kicsi még csak 3 hónapos, őt mindenképpen nálad helyezik el, a testvéreket pedig nem szoktál elválasztani. Csak akkor, ha a szülők ezt kérik - szóval ne kérd.
Ui: sosem értettem, hogy ilyen kis gyerekkel hogy jut el valaki a válásig; vagy ha már rossz a kapcsolat, miért vállal be még egy gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!