Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet azt mondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt mondani egy gyerekre, hogy utálom?

Figyelt kérdés

Nem ő a gyerekek vér szerinti apja és bizony ezt mondta rá.

Ez nálam szakító ok.

Történt ilyen veletek??Hogy reagáltátok le??

2011. okt. 21. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet mondani, én is tudnék mondani gyereket akiről ezt gondolom. Az viszont már más hogy a párod mondta a te gyerekedre. Én szakítanék az biztos. Egyik rokonom is ezért dobta ki a pasiját, mert egyszer úgy szólt a lányára, ami neki már nem fért bele. Én megértettem.

Amúgy miért mondta? Volt valami konkrét ok?

2011. okt. 21. 23:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Sokat veszekszünk,és amikor ideges rá szól és ráütött a fenekére nevelés címszóval.

Amikor mondtam ne tegye,mert én sem teszem,akkor mondta ezt.

Szerinte persze én vagyok a hibás.Én tehetek arról,hogy ő így érez. Ezt mondta.

2011. okt. 21. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Hát ha hisztis a gyerek, ne csodálkozz rajta.Amúgy jó nehéz lesz így párt találni.Lehet csak besokalt és azért mondta.
2011. okt. 21. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy szép dolog az biztos.

Viszont ez már attól is függ, hogy milyen kapcsolatotok, meg hogy hány éves a gyerek. Valószínűleg a párodnak sem lehet egyszerű egy olyan gyerekkel, aki nem az övé és lehet hogy csak idegességében mondta, vagy mert nem tudta hogy hirtelen mit tegyen.

Természetesen, mint mondtam, nem mentség, csak próbálom több szemszögből megvilágítani a dolgokat :-)

2011. okt. 21. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy párom. Van neki egy nővére. Van neki egy irritáló ronda hisztis 1 éves kölyke. Őt utálom. De a nővérét is.
2011. okt. 22. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszis a gyermekem,sőt nagyon nagy benne a megfelelési kényszer.

Az érdekelt volna,hogy aki ilyet mond az tényleg besokallt e?Tényleg elege van e?

Ez elég fájó nekem,az tudja aki átélte már.

Nem gyermek oldalról érdeklődök.

2011. okt. 22. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan gyerek, akit utálok. De ha a párom azt mondaná a gyerekemre, hogy utálja, akkor én nem tudnám őt elfogadni többé. Az majdnem olyan, mintha nekem mondaná. Lehet, hogy valóban ideges volt, na de felnőtt emberek vagyunk, a gyerek az meg gyerek. Ha szeret téged, akkor tudnia kell ezt a helyzetet elfogadni.
2011. okt. 23. 00:16
 8/8 anonim válasza:
Nagyon meg tudlak érteni és átérzem a problémádat.Sajnos nálunk odáig fajult a dolog,hogy lelkileg teljesen padlóra vágta a gyereket.A sajátja ennek ellenére mégis utálja,mit mondhatnék egy 8 éves gyereknek aki megkérdezi hogy miért nem szereti az apja?Sztem lépj ki ebből a kapcsolatból egy pasi sem lehet fontosabb a gyereknél.
2012. máj. 16. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!