Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt mondani egy gyerekre, hogy utálom?
Nem ő a gyerekek vér szerinti apja és bizony ezt mondta rá.
Ez nálam szakító ok.
Történt ilyen veletek??Hogy reagáltátok le??
Lehet mondani, én is tudnék mondani gyereket akiről ezt gondolom. Az viszont már más hogy a párod mondta a te gyerekedre. Én szakítanék az biztos. Egyik rokonom is ezért dobta ki a pasiját, mert egyszer úgy szólt a lányára, ami neki már nem fért bele. Én megértettem.
Amúgy miért mondta? Volt valami konkrét ok?
Sokat veszekszünk,és amikor ideges rá szól és ráütött a fenekére nevelés címszóval.
Amikor mondtam ne tegye,mert én sem teszem,akkor mondta ezt.
Szerinte persze én vagyok a hibás.Én tehetek arról,hogy ő így érez. Ezt mondta.
Nem egy szép dolog az biztos.
Viszont ez már attól is függ, hogy milyen kapcsolatotok, meg hogy hány éves a gyerek. Valószínűleg a párodnak sem lehet egyszerű egy olyan gyerekkel, aki nem az övé és lehet hogy csak idegességében mondta, vagy mert nem tudta hogy hirtelen mit tegyen.
Természetesen, mint mondtam, nem mentség, csak próbálom több szemszögből megvilágítani a dolgokat :-)
Nem hiszis a gyermekem,sőt nagyon nagy benne a megfelelési kényszer.
Az érdekelt volna,hogy aki ilyet mond az tényleg besokallt e?Tényleg elege van e?
Ez elég fájó nekem,az tudja aki átélte már.
Nem gyermek oldalról érdeklődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!