Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg mindkettőnknek ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindkettőnknek ott kell lennie?

Figyelt kérdés

Én adtam be a válást, végre van időpontunk is, de ő persze nem akar elválni, én pedig bármi, tényleg bármi áron.

Elvileg nem kapta meg a levelet, én meg nem akarom neki elmondani mikor meg, hol lesz, mert úgyis csak hisztizni jönne el. Nem akarom, hogy sz@rdobálás legyen a tárgyalásból, szépen, csendesen, békésen el akarok válni, és lezárni ezt a rémálmot.

Ugye akkor is szétválasztanak, ha ő nincs ott?

2012. okt. 10. 01:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tehát 2 gyötrelmes év :(
2012. okt. 10. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező! Bocsánat ha megbántottalak, máshogy jött át a dolog.

De a lényegen nem változtat. Add be nyugodtan a válópert, már régen be kellett volna. Ahogy olvashattad a bírók nem hülyék. Írj le mindent amit ellenetek tett, nem lesz semmi gond.

2012. okt. 10. 13:16
 13/15 A kérdező kommentje:
A válópert már áprilisban beadtam, amikor elköltöztem, mert meg akarok tőle szabadulni, egyszer, s mindenkorra, novemberre van tárgyalás időpontunk....
2012. okt. 10. 13:23
 14/15 Jégtánc ***** válasza:
Neked mint felperesnek meg kell jelenned,alperesnek nem kotelező,Kituznek masik idopontot,ha ott sem jelenik meg akkor megint kituznek egy idopontot. Ha ott sem akkor elobb utobb elvalasztanak nelkule.Hat nem egy setagalopp az biztos
2012. okt. 10. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a vagyonmegosztást külön perbe kéred, akkor a legtöbb esetben két tárgyalás után kimondják a válást.
2012. okt. 10. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!